Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Ειδικά Στοιχήματα: Αξία στις κάρτες και τους σκόρερ!




Στο πλαίσιο του πρώτoυ αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη «Λεωφόρο» τον Ολυμπιακό (21:30)!

Μόλις από τη φάση των «16» ξεκινάνε τα ντέρμπι στη φετινή διοργάνωση. Οι «πράσινοι», υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Φατίχ Τερίμ, έχουν ένα σερί 2 νικών στο πρωτάθλημα. Ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στα ελληνικά ντέρμπι κι έχει ενδιαφέρον να δούμε την τακτική και αγωνιστική προσέγγιση που θα μας παρουσιάσει στην αποψινή αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Πως παίζονται τα φρουτάκια – Πλήρης επεξήγηση

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αλλά προέρχεται από ένα β’ ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ που έδειξε πως δεν θα αργήσει να βρει ξανά τα πατήματά του, άλλωστε τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν ευκαιρία για μια νέα αρχή, καθώς το κίνητρο είναι πολύ υψηλό.



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Πρώτος Σκόρερ

Φαβορί στην ενότητα των πρώτων σκόρερ για τους «πράσινους» θα συναντήσουμε τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική χρονιά φέτος έχοντας σκοράρει 13 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί ο έτερος φορ της ομάδας του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος μας έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις προσερχόμενος από τον πάγκο .

Για τους «ερυθρόλευκους», φαβορί για την επίτευξη του πρώτου γκολ συναντάμε τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό της ομάδας, Φραν Ναβάρο, ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και τον Στέφαν Γιόβετιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για το ντέρμπι στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.