«Οι επιδημίες του Χειμώνα – οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν»




Ο Δήμος Αλίμου, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ενημέρωση με τίτλο: «Οι επιδημίες του Χειμώνα – οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν».

Στόχος της εκδήλωσης η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.ά., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κ.λπ., ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 – 19:30. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 Καθηγητές – ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσω του chat.

  • Για να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση, ακολουθήσετε το σύνδεσμο της πλατφόρμας Zoom (link) πατώντας εδώ: http://bit.ly/3RSjwhV
  • Η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ στο Facebook https://www.facebook.com/ΕΔΔΥΠΠΥ-146541628794804



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.