Εκμεταλλεύεται την έδρα ο Ολυμπιακός, σκοράρουν στο Λονδίνο




Δεύτερη μέρα του 2024 και απευθείας τα κεφάλια μέσα αφού ξεκινάνε άμεσα οι υποχρεώσεις των ομάδων τόσο σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ. Στην εξίσωση μπαίνουν τα πρωταθλήματα της Κύπρου και της Ισπανίας, αλλά και το Κύπελλο Ιταλίας. Διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη νίκη μπροστά στο κοινό του, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

1519. Ομόνοια – ΑΕ Λεμεσού (19:00)

Εκκίνηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου και την σπουδαία αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕ Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι πριν τη διακοπή είχαν γνωρίσει οδυνηρή ήττα από το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής και πλέον βρίσκονται στο -6 από την πρώτη θέση. Είναι επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες, ώστε να μην χάσει και άλλο την επαφή της με την κορυφή. Η ΑΕ Λεμεσού δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων, δυσκολεύεται αισθητά και σωστά βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Ομόνοια ξέρει να αντιδράει μετά από ήττες, στο 1.83 βρίσκουμε τον συνδυασμό του άσου με το Over 1,5.

Διαβάστε επίσης: Συστήματα στοιχήματος που θα σε πάνε ταμείο!



678. Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές (20:15)

Περνάμε στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όπου η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία διαδοχικά 0-0 και τώρα κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα. Μιας και θα μείνουν ακόμα πιο μακριά από την πρώτη τετράδα. Η Αλαβές είναι μαχητικό σύνολο αλλά μακριά από την έδρα της, αποδυναμώνεται σημαντικά. Ευκαιρία για τη Σοσιεδάδ να επιστρέψει στις νίκες, μπορεί να το κάνει και με καθαρό σκορ και στο 2.05 αξίζει το combo του άσου με το Over 1,5.

5006. Oλυμπιακός – Μιλάνο (21:15)

Κάνουμε μια μικρή παρένθεση με μπάσκετ και τη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο αφού ναι μεν παίζει και τα δύο ματς εντός έδρας, αλλά αυτά είναι κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους όπως η Μιλάνο και η Μονακό. Βέβαια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μείνει αρκετά πίσω και έχοντας ως στόχο να τερματίσει στην πρώτη εξάδα, δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Μιλάνο και αναμένεται να κάνει ζόρικη τη ζωή των “ερυθρόλευκων”. Πάντως, ο Ολυμπιακός με σύμμαχο την έδρα, μπορεί να θυμηθεί τον καλό του εαυτό και να πάρει τη νίκη. Δεν αναμένεται να ξεφύγει το σκορ, οπότε αξίζει ο συνδυασμός του άσου με το +15.5 της Μιλάνο, στο 2.05.

679. Γουέστ Χαμ – Μπράιτον (21:30)

Η Πρέμιερ Λιγκ ήταν ένα από τα πρωταθλήματα που συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς κατά τη διάρκεια των εορτών. Απόψε όμως, διεξάγεται το τελευταίο ματς, πριν οι ομάδες μπουν σε ρυθμό Κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Γουέστ Χαμ και Μπράιτον, κάτι που το επιβεβαιώνει και η υψηλή βαθμολογική τους συγκομιδή. Η γηπεδούχος προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες με το ίδιο σκορ, 2-0 κόντρα σε Μαν. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, ενώ η Μπράιτον επικράτησε εύκολα με 4-2 της Τότεναμ. Ευνόητο ότι σκοράρουν και δέχονται με ευκολία αμφότερες, αναμένεται να έχει γκολ και η αποψινή τους κόντρα, μονόδρομος ο συνδυασμός του αμφίσκορου με το Over 2,5 στο 1.80.

682. Mίλαν – Κάλιαρι (22:00)

Κλείνουμε με το Κύπελλο Ιταλίας. Η Μίλαν υποδέχεται την Κάλιαρι σε μονό ματς για τους «16» του θεσμού. Αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές απόψε. Η γηπεδούχος πάντως, ακόμα και έτσι κατεβάζει ένα πλήρως ανταγωνιστικό σύνολο. Από την άλλη η υποδεέστερη Κάλιαρι όχι μόνο θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά, αλλά έχει και το μυαλό της στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Ευνοϊκή συνθήκη για τη Μίλαν που μπορεί να τελειώσει το ματς από νωρίς, αξίζει να κυνηγήσουμε το Over 1,5 πρώτου ημιχρόνου που φτάνει στο 2.50.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.