Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για δύο αστυνομικούς που έκλεισαν επικίνδυνη λακούβα!




(γράφει ο Δημήτρης Αλικάκος) Αυτή είναι η πιο “τρελή” είδηση που θα διαβάσετε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Στη Μεσαριά της Κω, υπήρχαν σε ένα σημείο του οδικού δικτύου μεγάλες λακούβες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα «μόνο το τελευταίο διήμερο, έπαθαν ζημιά πάνω από 10 οχήματα» https://vimatisko.gr/katigoria/topika/astynomikoi-stamatisan-mpetoniera-gia-na-klei

Δεκάδες τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στην αστυνομία.



Πήγαν λοιπόν αστυνομικοί στο σημείο και βλέποντας τυχαία ένα όχημα-μπετονιέρα στον δρόμο, το σταμάτησαν και παρακάλεσαν τον οδηγό να ρίξει λίγο μπετόν. Μάλιστα πήραν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί το φτυάρι και έκλεισαν προσωρινά τις επικίνδυνες λακκούβες που υπήρχαν στο οδόστρωμα.

Από εδώ αρχίζει η τρέλα, σε δύο δόσεις.

Νο1. Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καυτηρίασε τη στάση των ανδρών της Τροχαίας, λέγοντας «Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί επέλεξαν την Αυτοδικία για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που, κατά την άποψή τους, το κράτος δεν είχε επιλύσει αρκετά γρήγορα» και αναρωτήθηκε «μία πράξη “αυτοδικίας”, μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης;» (διαβάστε εδώ το κατηγορώ του Περιφερειάρχη περί… αυτοδικίας https://www.facebook.com/ghatzimarkos/videos/762316925747158)

Νο2. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους δυο αστυνομικούς που έκλεισαν την λακούβα. Έκαναν καλό, και βρήκαν το μπελά τους οι άνθρωποι. https://www.kosnews24.gr/…/269058-ede-ginnmka-tous-dyo…

Απ’ την άλλη, είναι τρόπος αυτός να λύνονται τα προβλήματα στο οδόστρωμα; (με μπετονιέρες που περνούν τυχαία). Όχι βέβαια.

Αν όμως, λέμε αν, έπεφτε στη λακούβα μια μοτοσικλέτα και ο οδηγός τραυματιζόταν σοβαρά (ή σκοτωνόταν) τι θα λέγαμε τώρα;

Δεν θα λέγαμε “βρε ένας χριστιανός δεν βρέθηκε να μπαζώσει πρόχειρα τις λακούβες να γλιτώσει το παλικάρι;”

Αυτό δεν θα λέγαμε κύριε Περιφερειάρχη Γιώργος Χατζημάρκος;

ΑΥΤΟ θα λέγαμε.

Γι’ αυτό πείτε ένα μπράβο στους δυο αστυνομικούς που μας(σας) γλίτωσαν απ’ τα χειρότερα, ζητήστε να παύσει η όποια ΕΔΕ εναντίον τους, κάντε και την αυτοκριτική σας που δεν έκλεισε άμεσα η Περιφέρεια τις λακούβες ως όφειλε, αποζημιώστε και τους οδηγούς για τις ζημιές των αυτοκινήτων τους από τις λακούβες, και θα ξεχάσουμε το παραλήρημά σας περί… Αυτοδικίας.

Και τέλος.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για δύο αστυνομικούς που έκλεισαν επικίνδυνη λακούβα!

  • 14/01/2024 at 6:47 μμ
    Permalink

    Γιατί έχει προσβληθεί τόσο πολύ ο περιφερειάρχης, μπορεί στην επόμενη λακκούβα να πιάσει αυτός ένα φτυάρι και να την μπαζώσει,,,,,, βρε δεν πάμε καλά.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.