Γλυφάδα: Στα εγκαίνια του Street Food Park




Το Street Food Park ήρθε στην Γλυφάδα για να μείνει και να προσφέρει στους λάτρεις του φαγητού, μοναδικές, απολαυστικές και αυθεντικές αμερικάνικες γεύσεις παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία του street food στην καλύτερη μορφή του.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, έγινε το επίσημο άνοιγμα του πρώτου street food πάρκου στην Ελλάδα, σε έναν ιδιαίτερο, καινοτόμο και πολύ φιλόξενο χώρο.

Κουζίνες μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα containers, ένα τεράστιο καπνιστήριο που σιγοψήνει για 18 ώρες την ημέρα εξαιρετικές ποικιλίες κρεάτων, περιβάλλον που σε ταξιδεύει σε αμερικανικές γειτονιές του Νότου και πλούσια πιάτα με μοναδικές γεύσεις.

Τα εγκαίνια του Street Food Park, τίμησε με την παρουσία του και απόλαυσε τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Γιώργου Πολονύφη, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.



Το Street Food Park ξεκίνησε το ταξίδι του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 153 στην Γλυφάδα και είναι έτοιμο να καταπλήξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις αυτής της κουζίνας.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Γλυφάδα: Στα εγκαίνια του Street Food Park

  • 24/01/2024 at 10:42 μμ
    Permalink

    Ο Δήμος της Γλυφάδας συνεχώς κινείται προς διευκόλυνση των δημοτών του. Μπράβο στον Δήμαρχο μας!!! Αλλά πρέπει να φροντίσει το συντομότερο τα πεζοδρόμια που δεν αξίζουν στην RIVIERA των νοτίων προαστίων.

    Απαντήστε
  • 25/01/2024 at 5:41 μμ
    Permalink

    Εξαιρετική η ιδέα, και το φαγητό παραμένει στον ουρανίσκο ως μια ανάμνηση γεμάτη γεύση ακόμα και μετά από το πέρασμα ημερών.

    Αναμένω να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα πιάτα !!

    Απαντήστε
  • 26/01/2024 at 2:12 μμ
    Permalink

    Το βλέπω μέρες τώρα που ετοιμάζεται και περιμένω πως και πως να πάω να δοκιμάσω τις γεύσεις τους. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν take away που θα με εξυπηρετούσε πολύ!! Πολύ ωραίο μαγαζί δείχνει και διαφορετικό πάντως!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.