Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό για τον Γιώργο Αλεξανδρή που πέθανε την ώρα του ντέρμπι




Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ χθες, «έφυγε» από τη ζωή γνωστός φίλος του Τριφυλλιού και πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη.

Ο λόγος για τον 46χρονο Γιώργο Αλεξανδρή, που στα μέσα της προηγούμενη δεκαετίας διατέλεσε έφορος στις ομάδες βόλεϊ σε δυσχερείς οικονομικά εποχές για τον σύλλογο.

Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού πριν το ματς παραπονέθηκε για αδιαθεσία ενώ είχε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο, άμεσα μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.

Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει ήδη από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.



Ο Γιώργος Αλεξανδρής, άλλωστε ήταν πιστός φίλος του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, με διαρκή παρουσία στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο Παναθηναϊκός AKTOR εξέφρασε με ανακοίνωσή του την οδύνη του για την απώλεια του φίλου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.