Ακαδημία Γονέων: Συνεχίζονται οι διαδραστικές συναντήσεις




Με την θεματική «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο» συνεχίζονται οι διαδραστικές συναντήσεις του προγράμματος Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» που υποστηρίζονται από τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στις 18.15-19.45 στον πολιτιστικό χώρο «Γαλαξίας» στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης υποστηρίζει για 7η συνεχή χρονιά την υλοποίηση των συναντήσεων σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης, τον φορέα για την υποστήριξη της οικογένειας του Δήμου στο πλαίσιο της εφαρμογής προγραμμάτων «Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων» και με την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής.

Εισηγήσεις θα κάνουν Ρίτα Μωραϊτάκη-Πικρού, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα “Αττική Μπροστά” και η Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής.



Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συμμετέχοντες επιθυμούν.

Οι ημερομηνίες για τις επόμενες συναντήσεις είναι

• 14 Φεβρουαρίου 2024

• 13 Μαρτίου 2024

• 10 Απριλίου 2024

• 8 Μαΐου 2024

Πληροφορίες: Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Πρώιας (τηλ: 213 2025726-5) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ν. Σμύρνης www.neasmyrni.gr (Εκπαίδευση – Δια Βίου Μάθηση – Ακαδημία Γονέων). Email ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ Δήμου Νέας Σμύρνης: [email protected]

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ https://forms.gle/Wd8CVZy5JpWeU6hE7

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.