The Ellinikon Experience Park: Tην Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η εκδήλωση φωταγώγησης




Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνει το The Ellinikon Experience Park και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τις αρχές του νέου έτους το πάρκο, που αποτελεί σημείο συνάντησης, θα φιλοξενεί καθημερινά υπέροχες δράσεις και εκπλήξεις, κάνοντας τα δικά σου Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά.

Η αυλαία των φετινών εορτασμών θα ανοίξει με τη συναρπαστική εκδήλωση φωταγώγησης του Πάρκου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:00. Πρόκειται για μια μοναδική «συμφωνία» φωτός και μουσικής που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Α του Πάρκου ένα φαντασμαγορικό show με προβολείς θα φωτίσει τον ουρανό του Ελληνικού, υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου Lighting Designer Τάσου Περδικούρη.

Το μοναδικό αυτό θέαμα θα «ντύσει» μουσικά η γιορτινή μελωδία που έχει δημιουργήσει ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης Ερμής Γεραγίδης ειδικά για τη βραδιά, την οποία θα ερμηνεύσει ο ίδιος στο πιάνο, με τη συνοδεία της τσελίστριας Στέλλας Τέμπρελη. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα σημάνει την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.



Στο The Ellinikon Experience Park οι εκπλήξεις και οι εορταστικές δράσεις δε σταματούν εδώ. Στην Πλατεία Α στα ξύλινα σπιτάκια Santa Grottos, θα διεξάγονται διασκεδαστικές εορταστικές δραστηριότητες και εργαστήρια, ενώ στον ίδιο χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν χριστουγεννιάτικες γεύσεις από τα αγαπημένα brands: Johnie Hot Dog, Esteban, Kyknos, Hogar, Hans & Gretel και Lukumades.

The Ellinikon Experience Park: Κάρουζελ και μοναδικό σκηνικό στον κήπο Ζεν
Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν διασκεδαστικές βόλτες με το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Carousel που θα βρίσκεται στην Πλατεία Β, και να χαλαρώσουν στον κήπο Ζεν μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό σχεδιασμένο με φωτιστικό installation ηλιακής ενέργειας. Τέλος, ο κήπος δίπλα από το σιντριβάνι στολίζεται με φώτα που δημιουργούν σχέδια εμπνευσμένα από το διάσημο πίνακα «The Starry Night» του κορυφαίου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Τα μαγικά Santa Grottos

2 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου
Τοποθεσία Πλατεία Α

Δημιουργικά εργαστήρια, δωράκια και εκπλήξεις για όλα τα παιδιά!

Αυτές τις γιορτές, το The Ellinikon Experience Park είναι το ιδανικό μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες! Διασκεδαστικές εορταστικές δραστηριότητες και εργαστήρια περιμένουν τα παιδιά στα ξύλινα σπιτάκια Santa Grottos, στην Πλατεία Α.

Οι μικροί μας ήρωες θα δοκιμάσουν τη δημιουργική τους διάθεση και θα ετοιμάσουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και λαχταριστές λιχουδιές, ενώ θα ζήσουν συναρπαστικές διαδραστικές εμπειρίες, συμμετέχοντας σε χριστουγεννιάτικα μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια!

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προκράτηση θέσης

Ώρες Λειτουργίας:

  • 01 – 22/12: Παρασκευή: 17:00 – 21:00, Σαββατοκύριακα: 11:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00,
  • 23/12 – 07/01: Κάθε μέρα: 11:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00

Το The Ellinikon Experience Park περιμένει μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις.

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά 09:00 – 22:00
22/12/23 – 7/01/24: 09:00 – 23:00
24/12/23 & 31/12/23 09:00 – 22:00
Προπώληση εισιτηρίων για το carousel ΜΟΝΟ μέσω eventora από 1/12
Κόστος: 3€/άτομο

Η συμμετοχή στις υπόλοιπες δράσεις είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προκράτηση θέσης

Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.