Tέσσερις μήνες θα διαρκέσουν τα έργα στα λιμανάκια της Βάρκιζας για τα βράχια που πέφτουν στο δρόμο (VIDEO&EIKONEΣ)




Μετά την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την ολοκλήρωση της ειδικής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα λιμανάκια της Βάρκιζας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει οι εργασίες αποκατάστασης, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 4 μηνών. 

Από την Παρασκευή 8/12/2023 γίνεται  προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού  (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).



 Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν: 

• την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.

 • κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

Την Πέμπτη 7/12/2023 υπήρξε αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «ISLAND», από 09.00 έως τις 17.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων  που κινούνταν προς Βάρκιζα-Σούνιο είχε εκτραπεί προς Βάρης – Κορωπίου και στη συνέχεια στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.