Boύλα: Σήμερα τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού




Ο εορταστικός μήνας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζεται με ένα δεκαήμερο γεμάτο με εργαστήρια, παιχνίδια, παραστάσεις, ακροβατικά, χορό, μουσική στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πάρκο Μικρασιατών.

Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 19:00, με ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με τη συμμετοχή των μαθητών από τα μουσικά τμημάτα του Δήμου, με το δάσκαλο μουσικής κ. Δ. Καρούσο και των μαθητών του ωδείου «Μουσική Σπουδή». Στο τραγούδι συμμετέχει η Μαριάννα Κακαβά.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου η χαρούμενη παρέα του «SMILE MUSIC FESTIVAL» θα προσφέρει μια μουσική παράσταση γεμάτη τραγούδια και χορό, που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Η παρέα του SMILE, το χαριτωμένο πάντα, το ελεφαντάκι, η αρκουδίτσα το σκυλάκι ο γατούλης η αγελίτσα και ο τίγρης, μαζί με τους τραγουδιστές της μουσικοπαρέας, τη Ζίζη τη ζωηρούλα, και το Χάρης το ζωηρούλη, θα σας τραγουδήσουν και θα σας ξεσηκώσουν σε ένα ανεπανάληπτο μουσικοχορευτικό show, με τραγούδια και πολλά ευχάριστα δρώμενα.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό μέχρι την Πρωτοχρονιά, 01.01.2024, με ωράριο λειτουργίας 11:30 – 15:30 το πρωί και 19:00 – 21:00 το απόγευμα.



Πάρκο Μικρασιατών: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Βούλα – Δ.Ε Βούλας

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.