Ψάχνει τη νίκη-δήλωση




Διπλή αγωνιστική στην EuroLeague αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με πολλά σπουδαία παιχνίδια. Σήμερα θα ασχοληθώ με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Είναι ένα από τα πιο κλασικά ζευγάρια στην ιστορία της διοργάνωσης, που μόλις πριν από λίγους μήνες διεκδίκησαν τον τίτλο στον τελικό του Final Four, με τους Μαδριλένους να χαμογελούν στο τέλος. Φέτος, οι δύο ομάδες μοιάζουν να βρίσκονται σε διαφορετική φάση, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας προσθέσει τον Φακούντο Καμπάτσο στη μηχανή της και τον Ολυμπιακό να ψάχνει ακόμα τη χημεία του, καθώς πέρα από τις απώλειες που είχε το καλοκαίρι, η σεζόν άρχισε και με αρκετούς τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία τριάδα για στοίχημα σήμερα που θα σε πάει ταμείο!

Ο Ολυμπιακός πάντως, στα μάτια μου, είναι δεδομένο ότι βδομάδα με τη βδομάδα θα γίνεται και καλύτερος και αυτό που ψάχνει είναι μία νίκη-δήλωση για να αποδείξει ότι και φέτος μπορεί να φτάσει σε ένα ακόμα Final Four.



Προφανώς και η αποστολή των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο από την στιγμή που βρίσκουμε τον άσο σε αποδόσεις άνω του 2.40, δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε το ρίσκο με τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο γεμάτο ΣΕΦ.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.