Υπάρχει και η πορτοκαλί πλευρά




Με τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «όλα τα λεφτά», θα ασχοληθώ σήμερα. Πόρτο – Σαχτάρ το ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να έχουν ως «έπαθλο» τη 2η θέση, πίσω από την Μπαρτσελόνα (όπως όλα δείχνουν).

Η Πόρτο είναι σταθερά καλή, ειδικά εντός έδρας, όπου ασκεί πίεση στους αντιπάλους, βγάζοντας πολλές τελικές (συνήθως διψήφιο αριθμό). Ναι μεν έχει αλλάξει κάπως σε πρόσωπο σε σχέση με την περσινή χρονιά, όμως και πάλι είναι υπολογίσιμη. Με 9 βαθμούς και 10-5 γκολ στο γκρουπ (πετυχαίνει δύο, αλλά δέχεται ένα), τη στιγμή που μετράει 5 σερί Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Αν κάποτε λέγαμε πως στο «Ντραγκάο» δεν μπορείς να κάνεις υποψία ευκαιρίας, αυτό έχει αλλάξει, καθώς κάνει και τα… λαθάκια της.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία προγνωστικά τριάδες που θα σε πάνε ταμείο!

Εκεί ποντάρουμε όσον αφορά στη Σαχτάρ. Να εκμεταλλευτεί ότι της παρουσιαστεί και να βρει γκολ, που θα τη βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Μόνο νίκη κυνηγάει η ουκρανική ομάδα, που τα έχει παίξει στα… ίσια όλα τα ματς του ομίλου (7-7 τα τέρματά της). Προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (5-0 γκολ), ενώ τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία της ήταν στις 20/11, στην ήττα 3-1 από τη Ρουχ Λβιβ.



Πέντε φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τους «δράκους» και ο απολογισμός της είναι 0-2-3, αν και σ’ αυτό το διάστημα, μόνο μία φορά απέτυχε να σκοράρει. Σικάν, Σουντακόφ, Ζουμπκόφ και Στεπανένκο είναι οι παίκτες που θα πάρουν τις περισσότερες προσπάθειες σήμερα. Ικανή να σκοράρει, το ένα γκολ θα αποδειχθεί ενδεχομένως «χρυσό» στις σημερινές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.