Τελικός Fame Story Αποδόσεις: Τι παίζουμε σε απόδοση 2.50!




Ο μεγάλος τελικός του Fame Story πλησιάζει!

Από τα ξημερώματα της Κυριακής (16/12) γνωρίζουμε τους τέσσερις φιναλίστ του δημοφιλούς reality και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον μεγάλο αποψινό τελικό (22/12, 21:00).

Αριστέα Αλεξανδράκη, Φειδίας Ηροδότου, Άννα Πολτζόγλου και Τίτος Λαχανάς θα διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000€ και φυσικά την εξασφάλιση ενός δισκογραφικού συμβολαίου με την Panik Records. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού (οι γραμμές άνοιξαν αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου live και θα κλείσουν στο φινάλε του τελικού).

Διαβάστε επίσης: Boxing Day στοίχημα – τα καλύτερα σημεία για να πας ταμείο



Όσον αφορά στους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στην τετράδα, ο Φειδίας με την Αριστέα είχαν προκριθεί στον τελικό από την αρχή της βραδιάς. Η δεύτερη αποτελεί το μεγάλο φαβορί του reality καθώς όπως μπορείτε να δείτε και στη συνέχεια, παίζεται στη χαμηλότερη απόδοση.

Fame Story Αποδόσεις

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον βλέπουμε τις αποδόσεις που προσφέρονται για το μεγαλύτερο talent show της ελληνικής τηλεόρασης, με την Betsson να έχει «ανοίξει» τη σχετική αγορά. Όπως μάλιστα προαναφέρθηκε, η Αριστέα Αλεξανδράκη παίζεται στη χαμηλότερη απόδοση, με τον Τίτο Λαχανά να ακολουθεί.

Fame Story Προγνωστικό

Δεν είναι μόνο οι αποδόσεις, αλλά κυρίως και η δυναμική που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής η Αριστέα. Η 22χρονη Αθηναία φιναλίστ είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της, ενώ μετράει ήδη τρεις συμμετοχές σε μουσικούς διαγωνισμούς («The Voice», «X-Factor» και «Ελλάδα έχει ταλέντο»). Ίσως, πλέον να έχει έρθει η στιγμή για να φτάσει μέχρι το τέλος ενός reality!

Δείτε τις αποδόσεις για τον νικητή του τελικού στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.