«Σπάει» την παράδοση




Το κουτί της Μπάρνσλεϊ είχε… δωράκι μέσα, πάμε σήμερα να ανοίξουμε άλλο ένα, με τον ίδιο ακριβώς στόχο, αυτή τη φορά από την Πρέμιερ Λιγκ κι ένα λονδρέζικο ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη: Η νεότερη κατάσταση στη βαθμολογία Ισπανίας

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (21:30)

Άλλη μια σεζόν άρχισε με υψηλές προσδοκίες για την Τσέλσι, αλλά εξελίσσεται άκρως απογοητευτικά. Λίγο πριν από τα… μισά του δρόμου βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, στο -12 από την ευρωπαϊκή ζώνη, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες στη λίγκα μέσα στο 2023 (ημερολογιακά). Στο προηγούμενο έχασε με 2-1 από τη Γουλβς, τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς, διάστημα στο οποίο έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το κλίμα στην ομάδα μετά τις απανωτές γκέλες δεν είναι το καλύτερο, αδυνατεί να βρει λύσεις ο τεχνικός Ποτσετίνο. Επίσης θα παραταχθεί με πολλές απουσίες (διαβάστε αναλυτικά στο λινκ του ζευγαριού).



Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές (0-3-4), ωστόσο είχε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και στα δύο τελευταία εκτός απέσπασε θετικά αποτελέσματα στις «δύσβατες» έδρες των Μάντσεστερ Σίτι (2-2) και Γουέστ Χαμ (1-1). Αρκετά απρόβλεπτη ομάδα, συνήθως αποδίδει καλύτερα όταν θεωρείται το αουτσάιντερ του ζευγαριού, όπως απόψε. Έχει αποκαρδιωτική παράδοση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με 7 διαδοχικές ήττες, ωστόσο εμείς θα ποντάρουμε υπέρ του να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.