Πρώτος Σκόρερ Σαουδική Αραβία: Ακλόνητο φαβορί ο Κριστιάνο!




Ποιος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας;

Το περασμένο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι στιγματίστηκε απο την μαζική φυγή αρκετών  super star που ακολούθησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία.

Μίτροβιτς , Μανέ, Νεϊμάρ, Μπενζεμά είναι μερικά απο  τα πρωτοκλασσάτα ονόματα που μετακόμισαν στην Professional League και έπειτα απο 17 αγωνιστικές έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι απόδοση βρίσκουμε τους  πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία Euroleague – Ποιες ομάδες βρίσκονται στη κορυφή;



Σαν πρώτος σκόρερ, νο1 φαβορί αποτελεί ο Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος έχει σκοράρει 16 τέρματα σε 17 αγωνιστικές, παρότι βρίσκεται στατα 38 του έτη, εξακολουθεί να είναι μια «μηχανή» των γκολ. Στο 1.40 απόδοση να ανακυρηχθεί πρώτος σκόρερ.

Στην δεύτερη θέση των φαβορί στις αποδόσεις βρίσκουμε τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο ταλαντούχος Σέρβος φορ, ξεδιπλώνει τις αρετές του σε ένα ακόμα  πρωτάθλημα έχοντας πετύχει ήδη 15 τέρματα. Value η απόδοση στο 3.50, να σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στην Τρίτη θέση και σε απόδοση 13.00 συναντάμε τον Μπενζεμά, με τον Γάλλο να μην αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, έχοντας σκοράρει 9 γκολ.

Μανέ (6γκολ)  και Μαχρέζ (7γκολ)  βρίσκονται αρκετά πιο κάτω σε αποδόσεις , 50.00 και 150.00 αντίστοιχα, καθώς βρίσκονται αρκετά πίσω στην κούρσα των σκόρερ.

Δείτε τις αποδόσεις των δώδεκα φαβορί στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.