Παραδοσιακός άσος η Λυών, αντιστέκεται η Χιρόνα στη Βαρκελώνη




Αμφίρροπες αναμετρήσεις σε πολλά μέτωπα συναντάμε στο σημερινό κουπόνι. Τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνουν τα ματς Τότεναμ – Νιούκαστλ, Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν και Ρόμα – Φιορεντίνα, ενώ στην Πριμέρα Ντιβισιόν ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Χιρόνα.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής νοβιμπετ

471. Λυών – Τουλούζ (18:05)

Η Λυών βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και προσωρινά πορεύεται με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ουραγός, με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τουλούζ να χαρακτηρίζεται ως «τελικός» προκειμένου να πάρει λίγο τα πάνω της. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν το «τρίποντο» για 7 αγωνιστικές, ενώ μακριά από τη βάση τους αποδυναμώνονται αισθητά. Μάλιστα, η Λυών δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Τουλούζ εντός για το πρωτάθλημα σε 27 αγώνες (21-6-0)! Ποντάρουμε στον άσο του 1.98.



498. Μπαρτσελόνα – Χιρόνα (22:00)

Η Μπαρτσελόνα, μετά την γκέλα στο «Βαγιέκας», επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίζοντας βελτιωμένη εικόνα. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» δεν παύουν να έχουν ελλείψεις και αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Χιρόνα. Η φιλοξενούμενη «τρέχει» αήττητο σερί 7 αγωνιστικών (6-1-0) και παραμονεύει στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Το συνδυαστικό Χ2 με Over 1,5 προσφέρεται στο 3.10.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.