Νέα Σμύρνη: Παιδιά και γονείς γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι την επαναλειτουργία του 6ου Νηπιαγωγείου




Με ένα μεγάλο πάρτυ γιόρτασαν τα παιδιά με τους γονείς τους την επαναλειτουργία του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης που ήταν κλειστό για δύο μήνες. Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης:

Στις 16-17/12/2023 πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου και το πάρτυ για την επαναλειτουργία του σχολείου μας!!!

Το σχολείο μας έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους σε κλίμα αυστηρά εορταστικό! Οι χώροι του σχολείου γέμισαν με φανταστικές χειροποίητες δημιουργίες, στολίδια, διακοσμητικά, κοσμήματα και γλυκά που έφτιαξαν αγαπημένοι μας άνθρωποι με μεράκι και πολλή αγάπη!!! Τα προσωπάκια των παιδιών μας γέμισαν χρυσόσκονη, χριστουγεννιάτικα δεντράκια και χιονάνθρωπους την ώρα που έκαναν γεμάτες φαντασία κατασκευές! Και τι πιο ωραίο μετά από τις όμορφες δημιουργίες μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία με μπόλικα ποπ-κορν! Φυσικά μέσα σε όλο αυτό το εορταστικό κλίμα δεν θα μπορούσε να λείψει το μεγάλο πάρτυ για την επαναλειτουργία του σχολείου μας με χορό, μουσική, δραστηριότητες και εντυπωσιακές σαπουνόφουσκες, πλούσιο μπουφέ και φυσικά πολύ κέφι και συγκίνηση!

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους εσάς που συμβάλατε με την βοήθειά σας και με τις δημιουργίες σας στο μπαζάρ, στο πάρτυ, στον μπουφέ και στην λαχειοφόρο αγορά!



Ειδικές ευχαριστίες σε όλους τους δικούς μας ανθρώπους που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και κόπο για να φτιάξουν εντυπωσιακά στολίδια και διακοσμητικά αλλά και πεντανόστιμες λιχουδιές για το μπαζάρ και τον μπουφέ μας!

Ευχαριστούμε τις δασκάλες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο μπαζάρ μας με όμορφα βιβλία, κοσμήματα και στολίδια!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που προσέφεραν πολλά και υπέροχα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά μας και νοστιμιές για τον πλούσιο μπουφέ μας!

Ευχαριστούμε τις μαμάδες που ανέλαβαν την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με υπέροχες και γεμάτες φαντασία κατασκευές!

Και φυσικά ευχαριστούμε όλες και όλους για την υποστήριξη σας και την συμμετοχή σας στις δραστηριότητες του Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ του Συλλόγου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χωρίς την πολύτιμη συνδρομή όλων σας η διοργάνωση δεν θα είχε την ίδια επιτυχία.

Με εκτίμηση το ΔΣ του 6ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.