Νέα Σμύρνη: Γνωστός στιχουργός ο πατέρας των αδερφών – “Τα παιδιά μου είχαν μπλέξει με κακές παρέες”




Συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του 18χρονου ο οποίος επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε με ένα ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο πατέρας των δύο αγοριών, γνωστός στιχουργός και ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο, δεν μπορεί να διανοηθεί την τραγωδία που εκτυλίχθηκε. Ο ίδιος έχει γράψει στίχους για τους Λευτέρη Πανταζή, Σώτη Βολάνη, Έφη Θώδη και άλλους καλλιτέχνες και μιλώντας στην εκπομπή “T-Live” στον Alpha, είπε τη δική του σκέψη για όσα έγιναν.

“Τα παιδιά μου μάλωσαν για μια μπλούζα, δεν είναι αυτά που λένε. Σας παρακαλώ, τα αδέλφια αγαπιόντουσαν. Ατύχημα έγινε. Μάλωσαν για μια μπλούζα, ήταν έτοιμοι να φύγουν ταξίδι. Θα πήγαιναν μαζί με τη μητέρα τους. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε άσχημη κατάσταση. Σας παρακαλώ πρέπει να στηρίξω το παιδί μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Πονάει ο γιος μου. Έχουμε κάνει αγώνα για τα παιδιά μας, έχασα το ένα παιδί μου, πρέπει να βοηθήσω το άλλο” λέει με λυγμούς στην εκπομπή του Alpha.

“Τα παιδιά μου είχαν μπλέξει με κακές παρέες και είχαν επιθετική συμπεριφορά”
Οι περιγραφές του 18χρονου, της μητέρας, της γιαγιάς και της κοπέλας του, που είδαν και έζησαν τα δραματικά γεγονότα, βρίσκονται ήδη στα χέρια των Αρχών.



Όλοι στις καταθέσεις τους ανέφεραν πως η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 26 Δεκεμβρίου.

Ο πατέρας των παιδιών ανέφερε: “Στις 26 Δεκεμβρίου περίπου στις 20:14 με πήρε τηλέφωνο η πρώην σύζυγός μου και μου ανέφερε ότι ο ένας μου γιος, ο μικρότερος, είχε ένα ατύχημα στο σπίτι και τραυματίστηκε με ένα ψαλίδι. Μου είπε ότι αιμορραγούσε και ότι είχε κιτρινίσει και του είχε γυρίσει η γλώσσα. Εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του, αλλά δεν μπορούσε να μου μιλήσει”.

Ο πατέρας των δύο αδερφών ρωτήθηκε και του ζητήθηκε να περιγράψει τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε, όταν μπήκε στο διαμέρισμα.

“Ανέβηκα στο διαμέρισμα και είδα το μικρό μου γιο στην κουζίνα αναίσθητο στο πάτωμα. Οι διασώστες του είχαν βάλει σωληνάκια στο στόμα και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν. Τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια είχαν μπλέξει με κακές παρέες και είχαν επιθετική συμπεριφορά. Είχαν απασχολήσει την αστυνομία πολλές φορές για ληστείες και κλοπές”.

Ο 18χρονος καθ’ ομολογία αδελφοκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας για να απολογηθεί. Με τις περιγραφές και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα μέσα από το διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, να βρίσκονται ήδη στα χέρια των Αρχών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.