Μειώνει «σφιχτά» τη διαφορά




Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Τουρκία στο πρόγραμμα, θα επιχειρήσω να πάω προς Γαλλία μεριά.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικές Ελλάδα

Η Νις είναι από τις ομάδες που αξίζει κάποιος να παρακολουθεί στο Σαμπιονά. Παίζει καλό, αλλά και σφιχτό ποδόσφαιρο και δικαίως παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας και «ενοχλεί» έως έναν βαθμό την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός κόουτς Φρανσίσκο Φαριόλι έχει φτιάξει ένα καλό «οικοδόμημα» και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, μετά το 2-1 επί της Ρεμς. Με 9-5-1 μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει 16 τέρματα, έχει δεχθεί μόλις 6 (0.4 ανά ματς). Παίζει τώρα στη Χάβρη, αντίπαλος με τον οποίο έχει πολύ άσχημα νούμερα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει 9 ήττες και 5 ισοπαλίες (εντός – εκτός) από το 1994 και έπειτα.

Τα φετινά δεδομένα είναι βέβαια διαφορετικά, μιας και οι δύο ομάδες έχουν διαφορές. Ειδικά η Χάβρη είναι σύνολο που δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Στα 4 τελευταία (0-2-2), πέτυχε μόλις ένα γκολ (στην ήττα 2-1 από το Στρασβούργο). Με άλλα λόγια έχει τη 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, τα πρωτεία ανήκουν στην Κλερμόν, την οποία και κέρδισε τελευταία φορά σε εντός έδρας ματς (2-1 στις 24/9), ενώ από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησαν 4 αρνητικά αποτελέσματα (ήττα από Λιλ και Παρί, ισοπαλία από Λανς και Μονακό).



Κόντρα στην παράδοση, υπέρ στοιχείο η φετινή εικόνα των ομάδων και τα «σφιχτά» νούμερα τους, οπότε το παρακάτω combo μπορεί να βγει με σχετική ευκολία.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.