Κριτήρια ισοβαθμίας Champions League & Σενάρια τελευταίας αγωνιστικής




Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας στους ομίλους του Champions League και ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης των ομάδων;

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τις 32 ομάδες που μετέχουν στη φετινή φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου διεξάγονται τα παιχνίδια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής. Και από εκεί θα ολοκληρωθεί το παζλ των ομάδων που θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ, εκείνες που θα «υποβιβαστούν» στο Europa League κι εκείνες που θα… πάνε σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης: Τσάμπιονς Λιγκ νικητής – Φαβορί, αποδόσεις και ειδικά!

Φυσικά το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη, ενώ οι παίκτες του στοιχήματος «ξεσκονίζουν» τα κιτάπια τους. Τόσο για τα σενάρια πρόκρισης που υπάρχουν, όσο και για τα κριτήρια ισοβαθμίας που ισχύουν. Με αυτά θα ασχοληθούμε και το άρθρο που έχετε ανοίξει.



Τι ισχύει για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League;

Πριν καταπιαστούμε με τα κριτήρια ισοβαθμίας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ισχύει γενικότερα στην φάση των ομίλων του Champions League. Στα νοκ-άουτ και τη λεγόμενη φάση των «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες σε κάθε έναν από τους οκτώ ομίλους της διοργάνωσης.

Ο τρίτος από κάθε γκρουπ συνεχίζει στην Ευρώπη. «Υποβιβάζεται» όμως στα νοκ-άουτ του Europa League, ενώ ο τελευταίος των γκρουπ ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.