Καλλιθέα: Επεισοδιακή σύλληψη 20χρονου που είχε κάνει 3 ληστείες σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο




Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στην Καλλιθέα, ένας 20χρονος ο οποίος μαζί με συνεργό του έκαναν τρεις ληστείες το βράδυ του Σαββάτου (9/12), στη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο

Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν δύο άτομα, στην οδό Βυζαντίου, στη Νέα Σμύρνη. Λίγη ώρα αργότερα, στην πλατεία Σκατζουράκη, στην ίδια περιοχή, λήστεψαν με τον ίδιο τρόπο ένα άτομο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, στην λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Καλλιθέα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά αυτός δεν υπάκουσε, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο στη συμβολή των οδών Καλυψούς και Παναγή Τσαλδάρη, παράτησε το δίκυκλο και άρχισε να τρέχει.

Οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 20χρονο κρυμμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο και σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν του ζήτησαν να παραδοθεί αυτός αντιστάθηκε με γροθιές και κλωτσιές εναντίον τους.



Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, είχαν κάνει ακόμη μία ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Αφού αναγνωρίστηκε από το θύμα της τελευταίας επίθεσης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για τον σχηματισμό δικογραφίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.