Και δεύτερη ειδική επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ, μέσα σε μία εβδομάδα, στον Άλιμο




Περισσότερη ασφάλεια για τα παιδιά τους αισθάνονται οι γονείς στον Άλιμο αφού μετά τα πρόσφατα περιστατικά βίας και τις παρεμβάσεις του Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, η παρουσία της αστυνομίας στα “επικίνδυνα” σημεία της πόλης είναι έντονη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το διήμερο 23 και 24 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν και στον Άλιμο ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Η παρουσία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ είναι έντονη μέρα και νύχτα στην πλατεία Καραϊσκάκη

“Ήδη, όπως μας έχουν ενημερώσει, υπάρχει συστηματική αστυνόμευση, γίνονται έλεγχοι και ορισμένες προσαγωγές, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν για αρκετό ακόμα χρονικό διάστημα.
Αυτό, φυσικά, δεν αναιρεί τη μεγάλη ευθύνη που έχουν οι οικογένειες των ανήλικων δραστών” δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης, στο Mega.

Είναι η δεύτερη επιχείρηση που γίνεται μέσα σε μία εβδομάδα. Ο Άλιμος μπήκε στον χάρτη των εντατικών εξορμήσεων της ΕΛ.ΑΣ. με τις περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Και δεύτερη ειδική επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ, μέσα σε μία εβδομάδα, στον Άλιμο

  • 28/12/2023 at 8:21 μμ
    Permalink

    Λέτε για ασφάλεια?????Μόνο ο Άλιμος είναι!!!Χτες πέρναγα από Μέτρο Αλίμου 19:30.Ηταν 20 ανήλικα έτοιμα για πόλεμο.Αστυνομια πουυυ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.