Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη με τον θάνατο 16χρονου




Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης (26/12) αστυνομικοί δέχθηκαν κλήση από γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν ότι ακούγονταν φωνές από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οδό Σταδίου.

Όταν πήγαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο που έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από ψαλίδι, στο στήθος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα.

Mέσα στο διαμέρισμα, την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν η μητέρα, η γιαγιά και ο 18χρονος αδερφός του παιδιού με τη φίλη του. Η μητέρα, η γιαγιά και η κοπέλα έχουν αφεθεί ελεύθερες, αλλά ο αδερφός του εξακολουθεί να παραμένει στη ΓΑΔΑ, όπου δίνει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια είχαν έντονους καβγάδες.



Mία γυναίκα που δήλωσε γιαγιά του θύματος, παρακάλεσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας να είναι διακριτικοί, καθώς φοβάται να μην κάνει κακό στον ευατό του ο 18χρονος αδερφός του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.