Η ζόρικη έξοδος των «πολιτών» και η βολική ισοπαλία στο Κρουζέιρο – Παλμέιρας




Το σημερινό κουπόνι συνοδεύεται με έντονη λάμψη από Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου «σερβίρεται» το κυρίως πιάτο της εμβόλιμης αγωνιστικής. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες Κυπέλλου κυρίως σε Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο και η εξ αναβολής αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα, ενώ αργά το βράδυ πέφτει η αυλαία της Α’ Βραζιλίας με αρκετά μέτωπα να είναι ανοιχτά. Στο μπάσκετ η δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται με τέσσερα ματς στο αποψινό «μενού».

884. Λάρισα – Ατρόμητος (15:30)

Ξεκινάμε με το Κύπελλο Ελλάδας. Η Λάρισα είναι αισθητά βελτιωμένη με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο. Μετά τις τελευταίες νίκες διατήρησε το -5 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα της Βοιωτίας. Θεωρητικά θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο, που αναμένεται να κατέβει με εναλλακτική σύνθεση, ενώ προβλημάτισε στο πιο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι φαβορί για την πρόκριση, αλλά στη Θεσσαλία ίσως δεχτούν γκολ, οπότε πάμε στο G/G του 1.83.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Stoiximan 2023 – Γιατί επιβάλλεται να το επιλέξεις;



897. Λεβερκούζεν – Πάντερμπορν (19:00)

Συνεχίζουμε με επιλογή από το Κύπελλο Γερμανίας. Η Λεβερκούζεν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντόρτμουντ στο πιο πρόσφατο ματς για το πρωτάθλημα και διατηρείται αήττητη στη σεζόν. Μάλιστα, οι «ασπιρίνες» δεν έχουν χάσει στα τελευταία 20 ματς (18-2-0)! Ο τεχνικός τους Αλόνσο πρόκειται να φρεσκάρει την ενδεκάδα στο αποψινό παιχνίδι με την Πάντερμπορν, που παίζει μία κατηγορία χαμηλότερα, αλλά δεν δίστασε να πετάξει έξω τη Φράιμπουργκ στον προηγούμενο γύρο. Η περίπτωση να κερδίσει η Λεβερκούζεν με γκολ και από τις δύο πλευρές συγκεντρώνει τύχη, combo που πληρώνει σε απόδοση 2.62.

5246. Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα (21:30)

Η επόμενη πρότασή μας έρχεται από το μπάσκετ. Στην Ευρωλίγκα διανύουμε τη 12η αγωνιστική. Η Βίρτους Μπολόνια αντλεί δύναμη στο γήπεδό της και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την 3η διαδοχική εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 90-76 από την Μπάγερν Μονάχου. Φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, η οποία διαγράφει ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Οι «μπλαουγκράνα» συμπλήρωσαν καρέ νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα δεν πρόκειται να έχουν εύκολο έργο στην Μπολόνια, οπότε θα προτιμήσουμε το Over 13,5 πόντοι του Νικόλας Λαπροβίτολα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι σε απόδοση 1.83.

942. Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (22:15)

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άστον Βίλα έχει μετατρέψει σε «κάστρο» το γήπεδό της. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει 13 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Πέρα από το εξαιρετικό σερί, τα «λιοντάρια» βρήκαν δίχτυα στα 20/21 τελευταία παιχνίδια, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στα… χέρια του Ουνάι Έμερι. Κάλλιστα μπορούν να σηκώσουν ανάστημα απέναντι στη Σίτι, που εσχάτως δέχεται εύκολα γκολ και θα στερηθεί τις υπηρεσίες κομβικών παικτών. Παίζουμε το 1Χ της διπλής ευκαιρίας σε απόδοση 2.15.

952. Κρουζέιρο – Παλμέιρας (7/12, 02:30)

Κλείνουμε με αναμέτρηση από την τελευταία αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας. Έφυγε το άγχος του υποβιβασμού στην Κρουζέιρο κι απομένει να πάρει το τελευταίο «εισιτήριο» για το Σουνταμερικάνα. Τής αρκεί ένας βαθμός απέναντι στην Παλμέιρας, που ουσιαστικά έχει καπαρώσει τον τίτλο, για να πετύχει τον στόχο της. Όσον αφορά στη φιλοξενούμενη ομάδα, πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει το πρωτάθλημα, αφού ακόμα και με ήττα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Μαθηματικά με ισοπαλία κατακτά τον τίτλο. Παίζεται το «Χ» σε απόδοση 2.98. Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.