Επιλογή ρίσκου και απόδοσης 2.25 από την «OPAP Arena»




Με τις αναμετρήσεις των δύο «Δικεφάλων» ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Stoiximan Super League. Στην Κύπρο υπάρχει ντέρμπι στη Λεμεσό, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη, ενώ στην Ισπανία, η Θέλτα υποδέχεται την Κάντιθ.

ΑΕ Λεμεσού – Άρης Λεμεσού (19:00)

Δεν τα καταφέρνει στα ντέρμπι η ΑΕ Λεμεσού, η οποία προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας. Έχει απομακρυνθεί στους -7 βαθμούς από τις θέσεις των πλέι οφ, δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει την απόσταση. Ο Άρης επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά το 1-1 που απέσπασε την Πέμπτη στη Σκωτία από τη Ρέιντζερς. Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος επικράτησε στο ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ και θέλει νέο τρίποντο σήμερα για να τον πιάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.  Λόγω της κούρασης που κουβαλάει ο Άρης θα αποφύγουμε το «ξερό» διπλό και θα στραφούμε στο combo X2 & Under 3,5 που έχει απόδοση 1.80.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα σκόρερ – Πλήρης οδηγός για να πας ταμείο



5878. ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου (20:15)

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε τη συντριβή από την ΑΕΚ με 90-70, παρότι βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 17 πόντους. Χρειάζεται τη νίκη στο αποψινό ματς για να ισχυροποιήσει τη θέση του στην πρώτη 8άδα, που θα του δώσει εισιτήριο στο Final-8 του Κυπέλλου. Ανάλογο στόχο έχει και ο Κολοσσός, που είναι στην 9η θέση. Το.. πάλεψε το ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα, όμως στο τέλος περιορίστηκε με μια τιμητική ήττα. Ο ΠΑΟΚ έχει λόγω έδρας το προβάδισμα, σε ένα ματς που δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ. Στέκεται το συνδυαστικό 1 (-2.5) & Under 161.5 που δίνει απόδοση 2.00.

555. AEK – Άρης (21:00)

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Μπράιτον επανέρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από τα Ιωάννινα και συνέχισε να βρίσκεται στο κατόπι του Παναθηναϊκού (απέχει -4 βαθμούς μετά τη χθεσινή νίκη των «πράσινων»). Στις σίγουρες απουσίες των Γιόνσον (Μ), Λιβάι Γκαρσία (Ε), ήρθε να προστεθεί ο τραυματίας Στάνκοβιτς (Τ). Ο Άρης προέρχεται από τη μεγάλη νίκη 2-0 επί του Παναθηναϊκού και θέλει να δεύτερο κολλητό μεγάλο αποτέλεσμα. Και αυτός έχει σημαντικές απουσίες, με σημαντικότερη τον τιμωρημένο Φερστράτε. Η ΑΕΚ είναι αναποτελεσματική στην επίθεση, ενώ ο Άρης θα έχει περισσότερο το μυαλό του στην άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Αξίζει το ρίσκο με το Under σε απόδοση 2.25.

559. Βιγιαρεάλ Β – Εϊμπάρ (21:30)

Στη Β Ισπανίας η Βιγιαρεάλ Β μάχεται για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Δεν τα πάει καλά εσχάτως, με 6 ήττες στα 8 πιο πρόσφατα ματς, ωστόσο απόψε θα είναι ενισχυμένη με παίχτες που συνήθως ενισχύουν την πρώτη ομάδα και μπορεί να αισιοδοξεί. Η Εϊμπάρ μάχεται για την άνοδο, όμως η μόλις μία νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων την έφερε στους -6β. από την κορυφή. Δεν κράτησε την εστία της απαραβίαστη σε καμία από τις 9 φετινές εξόδους, ενώ οι 6 πιο πρόσφατες συνοδεύτηκαν από G/G. Αυτή θα είναι και η επιλογή μας σε απόδοση 1.70.

563. Θέλτα – Κάντιθ (22:00)

Ανεβαίνουμε κατηγορία και θα ολοκληρώσουμε με Λα Λίγκα. Η Θέλτα μετά το 0-0 με τη Βαλένθια συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς νίκη (0-4-6). Σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού, και ο κόουτς Ράφα Μπενίτεθ είναι υπό έντονη πίεση. Αντίστοιχη η κατάσταση και στην Κάντιθ, η οποία αγνοεί το τρίποντο για 11 αγωνιστικές (0-5-6), ενώ παραμένει χωρίς διπλό σε 7 προσπάθειες (0-2-5). Κρίσιμο ματς για αμφότερες, η Θέλτα δεν έχει πείσει για να δικαιολογεί αποδόσεις τόσο έντονου φαβοριτισμού. Στον άσο πρέπει να κολλήσουμε οπωσδήποτε το «Χ», ενώ μπορούμε να προσθέσουμε το Under 2.5, καθώς περιμένουμε ματς σκοπιμοτήτων.  Το combo δίνει απόδοση 2.10.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.