Γυναίκα, με κίνδυνο της ζωής της, πήδηξε από το παράθυρο λεωφορείου για να γλυτώσει τον έλεγχο (VIDEO)




To βίντεο αναρτήθηκε στην ομάδα Hellenic European Drivers (The steering wheel of life). Μία νεαρή γυναίκα, ενώ το λεωφορείο είναι σταματημένο, πηδάει από το παράθυρο βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της και χάνεται τρέχοντας στο δρόμο.

Όπως αναφέρει ο διαχειριστής της ομάδας, το περιστατικό συνέβη σε αστικό λεωφορείο της Αθήνας, και πήδηξε από το παράθυρο για να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων. Γράφει χαρακτηριστικά:

“Αν δεν έχουμε εισιτήριο, που πράγματι μπορεί να συμβεί, καλύτερα σας παρακαλώ να το λέμε από την αρχή στον οδηγό ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις, η κοπέλα είναι ένα δικό μάς παιδί ίσως το σκέφτηκε απερίσκεπτα ίσως φοβήθηκε αλλά δεν υπάρχει λόγος δεν πρόκειται να την έτρωγε κανείς και έθεσε την ζωή της σε κίνδυνο και όλους αυτούς που την περίμεναν να γυρίσει σπίτι – της ή να πάει στην δουλειά της.
Ενώ είναι χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας τα τελευταία χρόνια να μεταφέρουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς επιβάτες δίχως εισιτήριο τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες.
Θα σας παρακαλούσα σαν άνθρωπος εφόσον δεν έχετε εισιτήριο να επιβιβαστείτε στο όχημα και να πηγαίνετε στον οδηγό οι οποίοι Επαγγελματίες Οδηγοί είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά σας”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.