Γλυφάδα: Αυτό είναι το μπορντό ΙΧ που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 36χρονο οδηγό μηχανής (VIDEO)




Το MEGA εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο, στην Άνω Γλυφάδα, τον 36χρονο Μανώλη Βρέντζο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Το τροχαίο έγινε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στις 20:25, στη διασταύρωση των οδών Βυζαντίου και Προποντίδος. Ένα μπορντό ΙΧ με οδηγό νεαρής ηλικίας, παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο 36χρονος, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο τον άτυχο μοτοσυκλετιστή και εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Αττικής.

«Η κατάσταση του είναι πάρα πολύ κρίσιμη, πάρα πολύ κρίσιμη. Δηλαδή η ενημέρωση η τελευταία είναι «δεν κουβεντιάζουμε κάτι άλλο αυτή την στιγμή από το να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του» και εν συνεχεία να δούμε αν θα επανέλθει όπως ήταν ή αν θα έχει άλλα προβλήματα», ανέφερε ο πατέρας του.



Ο 36χρονος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση, μέσα από το MEGA, να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός.

«Η μόνη ενημέρωση που έχω από την Τροχαία είναι πως ήταν ένα μπορντό αυτοκίνητο, οπότε όποιος έχει δει κάτι ένα μπορντό αυτοκίνητο να κινείται εδώ να έχει κάποιο χτύπημα οτιδήποτε παρακαλώ να μας ενημερώσουν», ανέφερε η σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οδηγός του μπορντό ΙΧ παραβίασε το STOP στην οδό Προποντίδος, στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον άτυχο μοτοσικλετιστή στη διασταύρωση της με την οδό Βυζαντίου. Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Ο Παναγής Στρίτζης, κάτοικος της περιοχής, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου. Ήταν με το αυτοκίνητο του πίσω από το μπορντό ΙΧ και είδε την παραβίαση του STOP αλλά και τη σύγκρουση.

«Τον γνώριζα τον Μάνο. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω, γιατί ήταν το κεφάλι του μέσα στα αίματα κι όταν τον γνώρισα προσπαθούσα κι εγώ με τον τρόπο μου να του δώσω κουράγιο. Δεν μπορούσε να ανασάνει λόγο των τραυμάτων του, δεν ξέρω, έβγαζε πολύ αίμα. Είχε ακατάσχετη αιμορραγία, τον γύρισα στο πλευρό, μπόρεσε να πάρει κάποιες ανάσες», είπε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τον 36χρονο, ενώ οι συγγενείς του καταγγέλλουν ότι λόγω των αργιών, η Τροχαία άργησε να κινητοποιηθεί και να συλλέξει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείς της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Γλυφάδα: Αυτό είναι το μπορντό ΙΧ που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 36χρονο οδηγό μηχανής (VIDEO)

  • 29/12/2023 at 6:36 πμ
    Permalink

    τι σημαινει λόγω των αργιών; η αστυνομία δεν λειτουργεί όλο το 24ωρο; όλες τις ημέρες; τι είναι; δημόσιες υπηρεσίες πού κλείνουν; είμαστε σοβαροί;

    Απαντήστε
  • 29/12/2023 at 9:57 μμ
    Permalink

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ,ΣΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ,ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕΕΕ!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.