Βρίσκει αντίδραση ο Ολυμπιακός με Καρβαλιάλ, στο όριο το ματς του Παναθηναϊκού




Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ χθες, σειρά παίρνουν οι άλλες δύο διοργανώσεις της UEFA, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Όπου οι τρεις ομάδες που εκπροσωπούν τη χώρα μας, ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Κόνφερενς Λιγκ από το νέο έτος. Αδιάφορος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι, ενώ στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για επιστροφή στις νίκες κόντρα στο βατό εμπόδιο της Βιλερμπάν.

Δες εδώ: Ποια είναι τα κριτηρια ισοβαθμιασ conference league

937. Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα (19:45)

Από θέση ισχύος θα υποδεχτεί απόψε τους Ισραηλινούς ο Παναθηναϊκός, αφού βολεύεται και με την ισοπαλία για να εκπληρώσει τον στόχο του. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν θα πάρει ρίσκα, ούτως ή άλλως στην Ευρώπη δείχνει πάντα σοβαρή και προσέχει ιδιαίτερα την ανασταλτική λειτουργία. Η Μακάμπι δεν αποτελεί σύνολο που μπορεί από μόνο του να ανεβάσει τον ρυθμό, αξίζει το Under 2,5 στο 1.80.



955. Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα (22:00)

Ο Ολυμπιακός στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καλείται κι εκείνος να παίξει για δύο αποτελέσματα ώστε να διατηρήσει την τρίτη θέση του ομίλου. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν το ντεμπούτο του νέου προπονητή τους, Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος σίγουρα έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας κι έχοντας χρόνο να δουλέψει, αφού δεν υπήρξε ματς για το πρωτάθλημα, μπορεί απόψε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Μπάτσκα κι έχει σταθεί καλά μέχρι τώρα στον όμιλο, πάντως οι γηπεδούχοι διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να ψάξουν το ξέσπασμα, συνεπώς αξίζει να πάμε στον συνδυασμό άσου και Over 3,5 στο 2.52.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.