Ανδρέας Κονδύλης: Το όραμά μας είναι να πάμε τον Άλιμο πολύ ψηλά




Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για να πάει ο Άλιμος ακόμη πιο ψηλά, έστειλε ο Ανδρέας Κονδύλης. “Έχουμε πάρει με το 70% εντολή ρήξης με κατεστημένα συμφέροντα που προσπαθούν να κρατήσουν τον τόπο πίσω” τόνισε

Την ορκωμοσία του Δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου, το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου στο “Κάρολος Κουν”, τέλεσε ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Η ομιλία του Ανδρέα Κονδύλη:

“Σας ευχαριστούμε για τη συγκινητική σας παρουσία απόψε εδώ. Μας δίνει δύναμη και μας τιμάει πολύ. Η βραδιά έχει πολύ συγκίνηση γιατί δικαιώνει τους κόπους και το όραμά μας που είναι να πάμε τον Άλιμο πολύ ψηλά.



Τη νέα δημοτική περίοδο που έρχεται θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να σηκώσουμε τον Άλιμο ψηλά όπως έχουμε ονειρευτεί. Πολλές φορές ακούω να λένε από άλλους δήμους “να το κάνουμε όπως ο Άλιμος”. Θέλουμε να κάνουμε μία πόλη πρότυπο που θα παρέχει ποιότητα στον πολίτη κάθε μέρα και κυρίως θα έχει εγγυήσεις για τα παιδιά της, για τις επόμενες γενεές.

Θα αγκαλιάζουμε όποιον αγαπάει τον Άλιμο και θα φρενάρουμε όποιον επιβουλεύεται την πόλη μας. Είτε αυτά είναι συμφέροντα επιχειρηματιών της παραλίας, είτε κατασκευαστών-εργολάβων που δεν σέβονται το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Θα είμαστε απέναντί τους όσο ψηλά και αν είναι, όσο δικτυωμένοι και αδίστακτοι… Έχουμε πάρει με το 70% εντολή ρήξης με κατεστημένα συμφέροντα που προσπαθούν να κρατήσουν τον τόπο πίσω. To 2027 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του δήμου Αλίμου στη νεότερη ιστορία του.

Η κοινότητα Καλαμακίου ιδρύθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 1927. Θα δείτε πολύ όμορφες φωτογραφίες στο ημερολόγιο που βγάλαμε για τον δήμο μας για το 2024. Το 2027 θέλουμε να βρει η ιστορία την πόλη μας στο καλύτερο σημείο. Θέλουμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας. Μαζί κάναμε τον Άλιμο όμορφο μαζί θα τον κάνουμε ομορφότερο.

Ο Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε τους πρώην δημάρχους, Βασίλη Ξένο, Αργύρη Αργυρίου, Κώστα Ματζουράνη και Αλέξανδρο Αλούκο για όσα έχουν κάνει για την πόλη. Επίσης τους δημοτικούς συμβούλους που δεν εξελέγησαν και ιδιαίτερα τον Γιάννη Πέτσα που συμπλήρωσε 42 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν και οι υφυπουργοί – βουλευτές του Νότιου Τομέα, Βασίλης Σπανάκης και Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: Foni Tou Alimou

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: Foni Tou Alimou

H σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου:

(ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ) Ανδρέας Κονδύλης

Αλεξόπουλος Νικόλαος του Κλεομένη
Αντωνάκης Ιωάννης του Στυλιανού
Διαμαντής Στέφανος του Ιωσήφ
Μακαριγάκης Γεώργιος του Μιχαήλ
Ευαγγελίου Ευάγγελος του Νικολάου
Δημάκης Κωνσταντίνος (Κωστής) του Δημητρίου
Ξένου Μαρία του Δημητρίου
Σύρμα Θεοδώρα (Δώρα) του Βασιλείου
Μαριόλης Ιωάννης του Βασιλείου
Βέργης Ιωάννης του Ευάγγελου
Δουδωνή Ευδοξία (Εύη) του Ιωάννη
Αραπάκη Μαρία του Γεωργίου
Βρεττός Δημήτριος του Λεωνίδα
Αθανασίου Αγάπη του Δημητρίου
Γκιόλιας Χρήστος του Θεόδωρου
Μαρκαντωνάκη Μαρία του Νικολάου
Κασάπα Δέσποινα του Μιχαήλ
Αλβανός Νικόλαος του Δημητρίου
Γκόνη Κωνσταντίνα Θεοδώρα του Δημητρίου
Φιφλής Κωνσταντίνος του Νικολάου

ΑΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Καραμολέγκος Αρτέμιος του Ευάγγελου

Ανανιάδου Παγουρτζή Μαρία (Μαίρη) του Ιώαννη

Δασκαλάκη Νικολέττα του Νικολάου

ΕΜΕΙΣ στον Άλιμο Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γιούργας Θωμάς

Μπελιά Ελένη του Δημητρίου

Ορφανός Ιωάννης του Αθανασίου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΙΜΟΥ Κορομπίλη Ευαγγελία (Λιάνα)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.