Άλιμος: Χαρλεάδες – Αγιοβασίληδες, θα πλημμυρίσουν με δώρα την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”




Θα γεμίσει με Χαρλεάδες την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι ο Άλιμος. Για μία ακόμη χρονιά τα μέλη του Hells Angels Motorcycle Club, με τη συμμετοχή όλων των λεσχών της Αθήνας, διοργανώνουν το Toy Run Greece και θα πλημμυρίσουν με χριστουγεννιάτικα δώρα την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”.

“Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος η συμμετοχή και σε μηχανές αλλά και σε παιχνίδια θα είναι μοναδική” αναφέρουν οι διοργανωτές. “Το κονβόι θα ξεκινήσει από τον Πειραιά, η πρώτη στάση είναι στην Harley Davidson στην Πειραιώς και στη συνέχεια θα έρθουν στην έδρα μας στο Περιστέρι” λέει στο Notia.gr, ο Τάσος Μεταξάς, πρόεδρος του HDCH Harley-Davidson Club Hellas. Θα κατέβουμε την Εθνική συνοδεύοντας το φορτηγάκι με τα δώρα και μέσω της Ποσειδώνος θα κάνουμε μία στάση στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου, δίπλα στο Cine Άλιμος, για μία μικρή εκδήλωση. Από εκεί θα ξεκινήσουμε όλες οι μηχανές για την Παιδόπολη. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη που μας παραχώρησε τον χώρο και μας βοηθάει σε όλες μας τις δράσεις.”

Η Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας” στον Άλιμο, λειτουργεί ως Μονάδα Εξωοικογενειακής Φροντίδας για παιδιά από 3-12 ετών και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τριάντα δύο παιδιά.

Στηρίζει και συνεργάζεται με τους βιολογικούς γονείς των παιδιών που φιλοξενεί και προσπαθεί, αν οι ειδικές συνθήκες το επιτρέπουν, την επανασύνδεση των παιδιών με την βιολογική οικογένεια.



Υλοποιεί και παρακολουθεί το πρόγραμμα Ανάδοχης Φροντίδας υποστηρίζοντας τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη, καταβάλλοντας το μηνιαίο οικονομικό βοήθημα και κάθε εφικτή βοήθεια. Αρκετές φορές υποστηρίζονται οι οικογένειες, όταν ζητηθεί, και προχωρούν στην υιοθεσία των παιδιών, πάντα με την σύμφωνη γνώμη τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.