Sounio Challenge: Περισσότεροι από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών




Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» σε συνεργασία με το Grecotel Cape Sounio Resort και την εταιρεία whynot διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2023, την αθλητική εκδήλωση Sounio Challenge η οποία άφησε στο πέρασμά της μοναδικές αναμνήσεις στους συμμετέχοντες και στο κοινό που αγκάλιασε το event.

Περισσότεροι από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών σε ένα αθλητικό διήμερο που περιλάμβανε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου κολυμβητικούς αγώνες και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου αγώνες τριάθλου (κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο) και aquathlon (κολύμπι και τρέξιμο) επιβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Λαυρεωτικής και η περιοχή του Σουνίου αποτελούν ένα μοναδικό τουριστικό αλλά και αθλητικό προορισμό.

“Οι αγώνες, οι οποίοι προβάλλουν την Λαυρεωτική και δίνουν κίνητρο στα παιδιά μας να στραφούν προς τον αθλητισμό, τελέστηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (TOE) και του ΕΟΤ σε μια προσπάθεια που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και να γιγαντώνεται χρόνο με τον χρόνο” αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου

“Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, τους συντελεστές, τους εθελοντές καθώς και τα Σώματα Ασφαλείας για την υποστήριξή τους στην επιτυχία του event! Δίνουμε ραντεβού για το Sounio Challenge 2024”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.