Kids festival με τους Πρόσκοπους του Αγίου Δημητρίου




Οι Πρόσκοποι του Αγίου Δημητρίου διοργανώνουν ένα φεστιβάλ για τα παιδιά, το Kids festival, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2023 από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, στο πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος) και θα περιέχει πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά.

Μερικές από τις δραστηριότητες που θα προσφέρει το φεστιβάλ είναι η μουσική, το μουσικοκινητικό παιχνίδι, μπάντζι διάδρομος, η τοξοβολία για παιδιά και το παιχνίδι για παιδιά μονομάχος.

Το μουσικοκινητικό παιχνίδι θα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για τα παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να αναπτύξουν τις αισθήσεις τους. Το μπάντζι διάδρομος πρόκειται για ένα πρωτότυπο δυναμικό παιχνίδι που συνδυάζει συναγωνισμό και διασκέδαση. Δύο φουσκωτοί παράλληλοι διάδρομοι συνθέτουν τον αγωνιστικό χώρο αυτού του πρωτότυπου παιχνιδιού. Η τοξοβολία για παιδιά θα είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν την τέχνη της τοξοβολίας και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε στόχους. Το παιχνίδι  μονομάχοι, πάνω από ένα μεγάλο φουσκωτό στρώμα, σε δύο υπερυψωμένες βάσεις, οι δύο μονομάχοι αγωνίζονται.Ένα παιχνίδι έντονης δράσης, όπου καλή ισορροπία και η επιδεξιότητα αποδεικνύονται σημαντικότερες αρετές από την δύναμη.

Το kids festival θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά, που θα τους προσφέρει χαρά, διασκέδαση, μάθηση και φιλία. Ταυτόχρονα, θα είναι μια ευκαιρία για τους Προσκόπους του Αγίου Δημητρίου να δείξουν το έργο τους, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να ενισχύσουν την αλληλεγγύη τους και να συνεισφέρουν στην κοινωνία. Το kids festival θα είναι ένα φεστιβάλ για παιδιά, που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες και τα ιδανικά του προσκοπισμού.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.