Τρία combo κι ένα G/G στις ελληνικές μάχες




Τη σκυτάλη από το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνουν τα Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, με τις τέσσερις εκπροσώπους της Ελλάδας να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια. Ελληνικές μάχες και στην Ευρωλίγκα, με τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό να δοκιμάζοντας στις έδρες των Μονακό και Παρτίζαν, αντίστοιχα.

924. ΑΕΚ – Μπράιτον (19:45)

Η ΑΕΚ παίζει τα… ρέστα της κόντρα στην Μπράιτον για να εξαντλήσεις τις πιθανότητές της για συνέχεια στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Οδηγός της το μεγάλο διπλό στην Αγγλία, ενώ ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό Αραούχο. Με σημαντικές απουσίες ήρθε στην Ελλάδα η αγγλική ομάδα, που όμως παραμένει πολύ ποιοτική και ισχυρή. Η ΑΕΚ ζορίζεται αμυντικά, όμως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Μπράιτον. Αναμένουμε ξανά θεαματικό το μεταξύ τους ματς, και ποντάρουμε στο combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.88!

Διαβάστε επίσης: Πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική – Πλήρης οδηγός



930. Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός (19:45)

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στη Γερμανία. Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο αν κερδίσουν θα διατηρήσουν ελπίδες για την πρώτη δυάδα, αλλά και πάλι θα περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική. Η Φράιμπουργκ θεωρητικά παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς της κάνει και το «Χ». Η ανάγκη για νίκη των «ερυθρόλευκων» θα τους κάνει να παίξουν πιο επιθετικά. Κι εδώ περιμένουμε ανοιχτό ματς, το ίδιο combo πληρώνει 2.10.

5181. Παρτίζαν – Παναθηναϊκός (21:45)

Σφήνα από το μπάσκετ. Η Παρτίζαν δεν έχει σταθερότητα, της κοστίζει ότι αμυντικά παρουσιάζεται πολύ ευάλωτη. Πιθανότατα απόψε θα έχει τις επιστροφές των Πάντερ και Αβράμοβιτς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική από την Εφές, δεχόμενη 36 (!) πόντους στην τελευταία περίοδο. Ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε το βατό πρόγραμμα και μετράει 8 διαδοχικές νίκες, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ζόρικη η αποψινή έξοδος, στην έδρα της ομάδας του πρώην προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας για τους «πράσινους». Η Παρτίζαν είναι το φαβορί στην έδρα της, θα πονταριστεί ο άσος με χάντικαπ -2.5 πόντων σε απόδοση 1.88.

932. Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ (22:00)

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο και πάμε στο Κόνφερενς Λιγκ. Ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση διεξάγεται στη Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ θέλει μόνο νίκη για περάσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, ενώ οι Θεσσαλονικείς ακόμα και με «Χ» διατηρούνται στην κορυφή, που τους στέλνει απευθείας στους «6» της διοργάνωσης. Σε καλή κατάσταση η Άιντραχτ, η οποία στο γήπεδό της είναι δύναμη. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, ο οποίος συνδυαστικά με το Over 1,5 έχει απόδοση 1.80.

939. Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός (22:00)

Γυρίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και τον 6ο όμιλο. Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο κολλητές ήττες από τη Ρεν ρεαλιστικά θα αρκεστεί να διεκδικήσει την 3η θέση. Η Βιγιαρεάλ, με τον Μαρθελίνο πλέον στον πάγκο, προέρχεται από σημαντική νίκη 3-1 επί της Οσασούνα. Προπορεύεται 2 βαθμούς του Παναθηναϊκού, ενώ έχει και ματς λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός την… έκανε στον Μαρθελίνο το καλοκαίρι, πετώντας εκτός προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ την τότε ομάδα του Ισπανού, Μαρσέιγ. Με αυτόν τον αέρα θα βάλει δύσκολα στους Ισπανούς και μπορεί να σκοράρει και αυτός. Το G/G είναι σε απόδοση στο 1.70.

Δείτε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.