Τα παιδιά της Γλυφάδας ζωγραφίζουν για το ημερολόγιο του ΣΠΑΖ




Αν είστε από τριών έως 15 ετών, πάρτε χαρτί, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και βάλτε τα δυνατά σας να φτιάξετε τα πιο όμορφα γατάκια και σκυλάκια που έχετε δει ή που μπορείτε να φανταστείτε! Οι 12 καλύτερες ζωγραφιές θα περιληφθούν στο πιο αγαπησιάρικο ημερολόγιο τοίχου του 2024, που θα κυκλοφορήσει από τον ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece) υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και θα διατεθεί στο μπαζάρ, το οποίο θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα).

«Για το 2024 θέλουμε να ετοιμάσουμε το πιο όμορφο ημερολόγιο που θα είναι γεμάτο από παιδικές ζωγραφιές. Οι σκύλοι και οι γάτες, χωρίς να αποκλείουμε άλλα ζώα, μέσα από τα μάτια των παιδιών, οι μικροί, καλύτεροί τους φίλοι, τα κατοικίδια ή τα αδέσποτα μας. Για να γίνει αυτό, τι θέλουμε; Παιδικές ζωγραφιές! Κλείστε τα τάμπλετ, βγάλτε τα μπλοκ, τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές και ξεκινήστε. Το θέμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Το σκυλάκι ή τα σκυλάκια σας, η ψιψίνα ή ο ψιψίνος σας, οι αδέσποτες γάτες της γειτονιάς σας, οι αδέσποτοι σκύλοι της γειτονιάς ή του χωριού σας. Εναλλακτικά υπάρχουν και πιο δύσκολα θέματα, η γέφυρα του ουράνιου τόξου κτλ. Επιθυμητή διάσταση Α4 (20x30cm) landscape. Οι ζωγραφιές πρέπει να είναι οριζόντιες σε χαρτί μεγέθους Α4. Η πλευρά με 30εκ προς το κάτω μέρος. Τρόπος αποστολής, σκαναρισμένο αρχείο με e-mail στο [email protected] ή παράδοση σε εθελοντή/εθελόντρια του ΣΠΑΖ. Αποστολή μέχρι 15 Νοεμβρίου περίπου. Προσοχή να μην τσαλακωθεί το αριστούργημα. Ας ανήκει το 2024, το δικό μας τουλάχιστον, στα παιδιά», τονίζουν οι υπεύθυνοι του ΣΠΑΖ.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=721001973392029&set=pb.100064466988862.-2207520000&type=3



Οι ζωγραφιές που περιλαμβάνονται στην ανάρτηση είναι από τις πρώτες που άρχισαν να καταφθάνουν στον ΣΠΑΖ, καθώς ήδη έχει αποσταλεί στα σχολεία της Γλυφάδας σχετικό e-mail.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.