Συνελήφθη γυμναστής σε δημοτικό σχολείο για παρενόχληση μαθητών




Γυμναστής σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο, συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι παρενοχλούσε μαθητές του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες φέρεται να προσέγγιζε παιδιά και να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες.
Ο 30χρονος καθηγητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή. Γονείς μαθητών έχουν ήδη καταθέσει, ενώ το ίδιο έκανε και ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου.

Ο κατηγορούμενος γυμναστής υποστηρίζει πως έχει αναπηρία 67%, λόγω της διαταραχής Άσπερνγκερ. Προανάκριση για τις καταγγελίες διεξάγει το ΤΑ Ασπροπύργου.

Σημειώνεται πως μια ώρα πριν τη σύλληψη του γυμναστή χθες, πλήθος γονέων μαθητών είχε συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο, καθώς είχαν όλοι πληροφορηθεί ότι ο 30χρονος φέρεται να προβαίνει συχνά σε θωπείες εις βάρος ανήλικων μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος Γυμναστικής.

“Ο δάσκαλος την γαργαλούσε”
Οπως έγινε νωρίτερα γνωστό, υπάρχουν 50 καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δάσκαλο. Μάλιστα, ένας από τους γονείς των παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, “ο δάσκαλος την γαργαλούσε”.



“Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα”, είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. “Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής “κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία” και σημείωσε πως, “επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις”. “Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα”, κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.