Στο “κόκκινο” η αγωνία για τον 27χρονο Θάνο Χαρικιόπουλο (VIDEO)




Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και έμεινε με τον πατέρα του στην Ηλιούπολη

Ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος, 27 ετών, εξαφανίστηκε στις 21/10/2023 από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα. «To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χαρικιόπουλου Αθανάσιου στις 24/10/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται και δεν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με τον ενήλικο, η οικογένειά του ανησυχεί ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην αναδημοσίευση της εξαφάνισης, προκειμένου όλοι μας να βοηθήσουμε στον εντοπισμό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του Θάνου ανέφερε ότι ο γιος της δεν αποκλείεται να επηρεάστηκε από το πρόβλημα υγείας της, για το οποίο η ίδια είχε ενημερωθεί πρόσφατα. «Μάλλον τον επηρέασε που έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου» ανέφερε η μητέρα του, η οποία έμαθε από το εξωτερικό ότι ο γιος της εξαφανίστηκε. «Είχε δυσκολία στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε. Είμαι το στήριγμά του» ανέφερε η μητέρα και σημείωσε ότι ενώ είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν στην Κόρινθο, ο γιος της ταξίδεψε νωρίτερα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και έμεινε με τον πατέρα του στην Ηλιούπολη.



Ο Χαρικιόπουλος Αθανάσιος έχει ύψος 1,72 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.