Παλαιό Φάληρο: Tην Κυριακή 5 Νοεμβρίου η αεροπορική επίδειξη




Η Αεροπορική Επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 12.00΄ με επίκεντρο της εκδήλωσης την Πλατεία Ηρώων – Ανδριάντας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο).

Η αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας της επίδειξης κρίθηκε απαραίτητη καθώς οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το Σάββατο 4/11 (σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό) δεν ευνοούν την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πολεμική μας Αεροπορία και το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 (Ανδριάντας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου)



  • 11:30: Μουσική Εκδήλωση από την ελαφρά ορχήστρα του Σμήνους Μουσικής της ΠΑ
  • 12:00: Έναρξη Αεροπορικής Επίδειξης

Κατά την διάρκεια τη αεροπορικής επίδειξης, στον εναέριο χώρο πάνω από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, θα «πετάξουν» και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα, οι πιλότοι και τα αεροπλάνα της Πολεμικής μας Αεροπορίας (μεταξύ των οποίων: Rafale, Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος», επετειακό αεροσκάφος Spitfire, καθώς και πολιτικά αεροσκάφη), προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σχετικά με την εκδήλωση, τονίζει: «Για ακόμη μια φορά, η Πολεμική μας Αεροπορία τελεί τον ετήσιο εορτασμό της, στο Παλαιό Φάληρο, με τη λαμπρότητα που αρμόζει. Η πόλη μας και η Δημοτική μας Αρχή, τιμά αυτή την επιλογή και γιορτάζειτους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, με την Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου. Αίεν Υψικρατείν! Χρόνια πολλά.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.