Παλαιό Φάληρο: Με την «Κίτρινη Καρδιά» φωτίστηκε η Πλατεία Φιλικής Εταιρίας




Με μια τεράστια «Κίτρινη Καρδιά» που «αγκάλιασε» τους εργαζομένους στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, φωτίστηκε το βράδυ της Κυριακής η Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Παλαιό Φάληρο.
Η συμβολική φωταγώγηση έγινε από τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο προωθητικής δράσης της ΚΕΔΕ, για να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εργαζομένους μιας πολύ δύσκολης δουλειάς, που ξυπνούν από τα χαράματα και μεριμνούν να είναι η πόλη και οι γειτονιές καθαρές και φροντισμένος ο δημόσιος χώρος.

Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, το Σύστημα Παλαιού Φαλήρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τον φορέα Humanity Greece, που είναι υποστηρικτές της δράσης ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαζί με τους εργαζομένους ήταν επίσης, η Αντιδήμαρχος Πόλης και υπεύθυνη για την Διεύθυνση Καθαριότητας Μαρία Μιχαλοπούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας.
Η δράση που ξεκίνησε από το Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, εντάσσεται στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Καθαρή Εβδομάδα 2023» της ΚΕΔΕ, με τη στήριξη της εταιρείας Kärcher Greece.

Στόχος της είναι η αναγνώριση της συνεισφοράς των ανθρώπων της καθαριότητας και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το τεράστιο έργο που επιτελούν καθώς και η έκφραση ευγνωμοσύνης και σεβασμού σε όσους ασκούν το επάγγελμα της καθαριότητας.
Το Παλαιό Φάληρο είναι μία από τις τρεις πόλεις που θα ταξιδέψει και θα ανάψει η κίτρινη καρδιά της καμπάνιας «Καθαρή Εβδομάδα 2023» καθώς θα ακολουθήσουν η Καλαμάτα και το Αγρίνιο.

Η Kärcher Greece, εδώ και 30 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες που προάγουν την ποιότητα της ζωής και εκφράζει με τον δικό της τρόπο το «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη να είναι οι χώροι που κυκλοφορούμε καθαροί.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.