Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Όρθιος 6 χρόνια μετά το τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)




Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδου στο Open, “Επί τόπου” έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος επιστρέφει σιγά – σιγά στην παλιά του καθημερινότητα. Περπατάει κανονικά και οδηγεί το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, πηγαίνει και τον γιο του στο σχολείο.

Η μεσημεριανή εκπομπή του Open πρόβαλε και ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγαίνει από το αυτοκίνητό του και μπαίνει στο σπίτι του.

Όταν ο δημοσιογράφος του “Επί τόπου”, Μάνος Κοκοράκης, του μίλησε και του ζήτησε μια δήλωση, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης απλά χαιρέτησε και μπήκε στο σπίτι που ζει με την οικογένειά του στα νότια προάστια.

Ο γνωστός παρουσιαστής τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στο σπίτι του, στα νότια προάστια, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.



Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να “καρφωθεί” στο όχημα. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία.

Η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη Εβελίνας Βαρσάμη:
«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017

Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,

2 μήνες εντατική,

2 διασωληνωσεις,

Απώλεια 25 κιλών,

2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,

7 χειρουργεία στο κεφάλι,

1 χειρουργείο στα μάτια

1 χειρουργείο στο λαιμό,

1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,

1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες

Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτο Σ’ΑΓΑΠΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.