Ηλιούπολη: Ο Γιώργος Χατζηδάκης φεύγει και παραδίδει ανακαινισμένες τις παιδικές χαρές




Σε μια «όαση» χαράς και ξεγνοιασιάς μετατράπηκε μια ακόμη παιδική χαρά στην πόλη, στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου – Ηρώων Πολυτεχνείου – Φειδίου, η οποία ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα όργανα, νέα παγκάκια, πέργκολες και τραπέζια.
Το έργο πραγματοποιήθηκε με μελέτη του Δήμου, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –‘κόσμημα’, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες.” δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Χατζηδάκης



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ηλιούπολη: Ο Γιώργος Χατζηδάκης φεύγει και παραδίδει ανακαινισμένες τις παιδικές χαρές

  • 08/11/2023 at 4:00 πμ
    Permalink

    Μας περνατε μαλλον για…μικρονους.
    Ποιες… Παιδικες χαρες. 4 χρονια αφαντη η δημοτικη αρχη, με σελφις απο νησιά και διακοπές οι αντιδημαρχοι (εδω πολλοι λειπαν απ τις οργανικες τους θεσεις βδομάδες ολοκληρες).

    Εντωμεταξυ τα εργα αυτα ειναι της περιφέρειας, οχι της δημοτικής αρχής χατζιδάκι

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.