Γλυφάδα: “Eυτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος” λέει ο Ηλίας Βρεττός (VIDEO)




To τροχαίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής (3/11), στη Γλυφάδα, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο τραγουδιστής, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2018, πάλι στη Γλυφάδα, ο Ηλίας Βρεττός είχε γλυτώσει από θαύμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλη του, ξέφυγε από την πορεία του στην παραλιακή και καρφώθηκε σε δέντρο στη νησίδα. Και οι δύο είχαν τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε στο Instagram, μια φωτογραφία της μηχανής του γράφοντας: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα νέο Instagram story, στο οποίο και έγραφε:



«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει… Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!».

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι «Το πιο μεγάλο παζάρι», μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» κι εξήγησε πως συνέβη το ατύχημα και πως σώθηκε γιατί τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας: «Θέλω να πω ότι δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν, απλά επειδή το τρακάρισμα που έγινε χθες στη Γλυφάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος που τράβαγε βίντεο, φοβήθηκα μην ανέβει κάτι άλλο πριν ενημερώσω εγώ ο ίδιος.

Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να κάνω την ανάρτηση. Για έναν λόγο βγήκα σήμερα στην εκπομπή σας. Για να πω ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή. Πριν πέντε χρόνια, αν δε φορούσα ζώνη, δε θα ήμουν εδώ και δε θα μιλούσαμε τώρα.

Πιστέψτε με, επειδή χθες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δε φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δε ξέρω τι θα είχε συμβεί.

Σίγουρα δε θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Βγήκα για να περάσω αυτό το μήνυμα, κυρίως στα νέα παιδιά που βλέπω για μαγκιά, για να; μη χαλάσει το μαλλί και δε ξέρω τι άλλο, να καβαλάνε μηχανή χωρίς κράνος και να το έχουν για να προστατεύει τον αγκώνα ή να νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι – γιατί αυτό παθαίνουμε… – θα πρέπει όλα αυτά να μας γίνουν βίωμα.

Δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Εκεί που πήγαινα με τη μηχανή μου σε ένα στενό, στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δε θέλω να μπω σε διαδικασίες πως και τι γιατί υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία… Είδα ξαφνικά ένα αμάξι μπροστά μου… Θυμάμαι ότι ήμουν στην άσφαλτο και σκέφτηκα «τώρα θα σηκωθώ;»

Κατευθείαν σηκώθηκα όρθιος κατευθείαν για να τσεκάρω τα αντανακλαστικά μου. Η μηχανή έχει γίνει σμπαράλια. Το τρακάρισμα ήταν τόσο δυνατό που κατέβηκε κόσμος από δυο τετράγωνα πάνω. Ευτυχώς έχω μόνο λίγους μώλωπες και μελανιές.

Η αλήθεια είναι είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά είμαι σε πολύ βαθιές σκέψεις να μην ξανακαβαλήσω μηχανή. Αλλά αυτή την απόφαση θα την πάρω αργότερα, γιατί τώρα είναι όλο αυτό που συνέβη πάρα πολύ φρέσκο», είπε ο Ηλίας Βρεττός στη Ναταλία Γερμανού και την παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.