Γλυφάδα: Το VIBO συνεχίζει να φιλοξενεί οινοποιεία με διακεκριμένες φιάλες που έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κοινού




Σε συνεργασία με το οινοποιείο ΟΙΝΩΨ, το VIBO φέρνει τρεις εξαιρετικές εκφράσεις για τους πιστούς του καλού κρασιού.

Έχοντας πλέον εδραιωθεί ως το απόλυτο wine bistrot που δίνει αξία στις ετικέτες του κρασιού και το pairing με εκλεκτά εδέσματα, το VIBO συνεχίζει να φιλοξενεί οινοποιεία με διακεκριμένες φιάλες που έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κοινού, αλλά και θα γοητεύσουν όσους ακόμη δεν τα έχουν γνωρίζει.

Φέτος τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα από τις 06/11-19/11, το VIBO θα περιλαμβάνει στο δυναμικό των κρασιών του τρεις φιάλες του APLA από την ΟΙΝΩΨ, σε λευκόροζέ και ερυθρό οίνο, όπου και τα τρία έχουν λάβει μοναδικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 Ο ερυθρός περιέχει 50% Ξινόμαυρο, 30% Λημνιώνα και 20% Μαυρούδι, μαλακό και φρουτώδες με αρκετά ζωηρό τελείωμα. Ο λευκός του APLA περιεχει 50% Μαλαγουζιά, 30% Ασύρτικο και 20% Βιδιανό, έχοντας στο προφίλ του λουλούδια και λευκόσαρκα φρούτα, με το συγκεκριμένο να χαρακτηρίζεται από μακριά επίγευση. 



Τέλος το ροζέ περιέχει την ίδια ποσόστωση με τον ερυθρό, αλλά με κομψές νότες μανταρινιού και φράουλας, αλλά και κόκκινων φρούτων με δροσερό τελείωμα.

Και τα τρία θα παρελάσουν και θα σερβιριστούν στον πανέμορφο χώρο του VIBO, όπου ο προσεγμένα εκλεπτυσμένος κατάλογος του μενού, θα βοηθήσει στο να παντρέψει κανείς το κάθε κρασί με το ιδανικό πιάτο. 

Το wine bistrot συνεχίζει την μεγάλη γιορτή του οίνου και συνεχίζει να φέρνει μοναδικές ετικέτες χάρη στην οινογνωσία και την προσεγμένη διαλογή.

Ο Νοέμβριος είναι και αυτός γεμάτος μοναδικές φιάλες και μας περιμένει να τις απολαύσουμε στο απόλυτο μέρος που αγαπά το κρασί. Το VIBO Wine Bistrot.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.