Γλυφάδα: “Το αυτοκίνητο της Βατίδου έπεσε πάνω στη μηχανή” (VIDEO)




Η μηχανή δεν έπεσε λόγω του οδοστρώματος είπε το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή που ενεπλάκη στο περιστατικό της Γλυφάδας περιγράφοντας μια διαφορετική εικόνα από αυτή που περιέγραψε ο συνήγορος και πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας.

Αρχικά ο Ζαννής Σιδέρης υποστήριξε στo MEGA ότι «η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη δεν έχει λόγο να κρυφτεί» προσθέτοντας ότι «σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης».

«Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων, η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κυρία Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή» συνέχισε ο δικηγόρος του οδηγού της μοτοσικλέτας. Δείτε περισσότερα στο protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.