Γλυφάδα: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή Εύη Βατίδου




Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στην Εύη Βατίδου, η οποία απολογείται σήμερα στον ανακριτή.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα για το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα. Το πρώην μοντέλο φέρεται να κυνήγησε και να εμβόλισε μηχανή στη Γλυφάδα που νωρίτερα της έσπασε τον καθρέπτη από το ΙΧ που οδηγούσε.

Η Εύη Βατίδου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Κούγιας: Την έβρισε χυδαία και την οδήγησε στα βουνά της Γλυφάδας
Στο πλευρό της Εύης Βατίδου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης μίλησε στο MEGA και ισχυρίστηκε ότι η Εύη Βατίδου δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.



«Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με κλειστά τα τζάμια. Ο άνδρας τότε έβγαλε το κράνος του, άρχισε να χτυπά με αυτό το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη και όταν κατάλαβε ότι καλούσε την αστυνομία ανέβηκε στη μηχανή, που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας κι έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η σύζυγός μου», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο οδηγός της μηχανής οδήγησε την Εύη Βατίδου στα βουνά στη Γλυφάδα και εκεί η μοτοσικλέτα ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης. «Η μηχανή ανετράπη χωρίς να υπάρξει εμβολισμός. Αποδεικνύεται αυτό, δεν υπάρχουν σημάδια στο αυτοκίνητο. Είναι βέβαιο ότι κυνηγούσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά στην περιοχή αυτή η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος είναι το πολύ 10 – 20 χλμ. Είναι κατσάβραχα, δεν είναι δρόμος», πρόσθεσε.

Ο ίδιος με τον γιο του πήγαν αμέσως στο Ασκληπιείο Βούλας για να συμπαρασταθούν στην τραυματισμένη γυναίκα. «Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά με αυτά που μου είπε η πρώην σύζυγός μου και διαπίστωσα και ο ίδιος, φαίνεται ότι έχει δίκιο», κατέληξε.

Για την κατάσταση της υγείας της 57χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του άγριου περιστατικού στην Γλυφάδα με τον σύζυγό της αλλά και για την Εύη Βατίδου που πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα μιλά στο newsit.gr, εκ των δύο δικηγόρων της τραυματία, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Ως πληρεξούσιος δικηγόρος των δύο τραυματισθέντων σοβαρά ύστερα από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν από τη γνωστή Εύη Βατίδου που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θέλω να σας δηλώσω πώς θα παραστώ ως υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον του κ. ανακριτή μαζί με τον αξιότιμο κύριο συνάδελφό μου τον κ. Ξηρογιάννη, δικηγόρο Καλαμάτας για να δηλώσουμε πως είχε δόλο η κατηγορούμενη για να τελέσει αυτό το αδίκημα. Ήταν μία απόπειρα δολοφονίας εναντίον τους καθώς για ασήμαντη διαφωνία και διαφορά προέβη σε αυτή την πράξη. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να υπερβαίνει τα εσκαμμένα, να κάνει αντιποίηση αρχής, να κυνηγά στους δρόμους της Γλυφάδας μία μηχανή να την εμβολίζει και να προκαλεί βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εναντίον των επιβαινόντων».

Η 57χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τον άλλο δικηγόρο της, Περικλή Ξηρογιάννη που επίσης μίλησε στο newsit.gr, αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο Δευτέρα στα χέρια και στα πόδια.

Ο κ. Θεοδωροπουλος μιλώντας για το περιστατικό στο newsit.gr αναφέρει επίσης ότι οι εντολείς του «δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από την γνωστή Εύη Βατίδου η οποία είχε πρόθεση, δόλο τον οποίο εκφέρουμε στα νομικά. Και για αυτό πολύ εύστροφα ο κ. εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη». Επισημαίνει “βέβαια εμείς θεωρούμε ότι υπήρξε απόπειρα δολοφονίας γι’ αυτούς τους ανθρώπους με ασήμαντη αφορμή ότι έσπασε ο καθρέφτης του αυτοκινήτου που επέβαινε από τον οδηγό της μηχανής”. Και περιγράφει το σκηνικό του τρόμου που εξελίχθηκε.

«Αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει καθόλου την αμέσως μετά πράξη της η οποία είναι η δολοφονική επίθεση εναντίον τους, το ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή της Γλυφάδας επάνω από την κεντρική Λεωφόρο Γούναρη που οδηγεί μέχρι το βουνό και έπειτα από τον εμβολισμό της μηχανής, με αποτέλεσμα τα βαρύτατα κατάγματα των δύο επιβαινόντων. Η υποστήριξη της κατηγορίας είναι αναφαίρετο δικαίωμα της αλλά και όσα ακούγονται από πλευράς της αντιδίκου, της κατηγορουμένης είναι τελείως ανυπόστατα. Η περίπτωση λοιπόν είναι αυτή που περιγράφεται από τους εντολεις μας ότι πέρασε με κόκκινο σηματοδότη, έγινε παρατήρηση από τον οδηγό της μηχανής και έπειτα ακολούθησε το κυνηγητό για να τους εντοπίσει και να τους βρει με το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε να τους προκαλέσει τεράστια προβλήματα, κατάγματα και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωροπουλο, «θα ακουστεί όλη η αλήθεια με αποδείξεις, με μηνύματα με βίντεο που αποδεικνύουν ότι οι εντολείς μας είχαν δίκιο και ότι το άδικο ήταν 100% στην πλευρά της κατηγορουμένης. Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας για τις ψευδείς αναφορές που η αντίδικος πλευρά έχει εισφέρει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης». Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.