Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στην “καρμανιόλα” της Ηλιούπολης – ΙΧ πέρασε με κόκκινο και συγκρούστηκε με δίκυκλο




Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (16/11) στη διασταύρωση των λεωφόρων Ηρώων Πολυτεχνείου και Πεντάρη, στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα ΙΧ παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω σε ένα μοτοποδήλατο. Ο οδηγός του δίκυκλου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ο Νικος Αρβανίτης που ανέβασε φωτογραφίες από το τροχαίο, προτείνει τη δημιουργία ομάδας δράσης ώστε να βρεθεί επιτέλους μία λύση. Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

“Το σημερινό δυστύχημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα για να αποφευχθούν άλλα παρόμοια περιστατικά.
Σου δηλώνω ξεκάθαρα ότι θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να τεθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν άλλα ατυχήματα στο μέλλον.
Όπως γνωρίζεις ο δρόμος αυτός ανήκει στην Περιφέρεια και θα επισπεύσω συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής αλλά και κάθε αρμόδιο και θα θέσω το ζήτημα ως ύψιστη προτεραιότητα.
Είμαι στη διάθεση σου και θα διεκδικήσουμε μαζί το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Ηλιουπολίτη στην ασφάλεια.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.