Άγιος Δημήτριος: Γενναιόδωρη προσφορά από τον πατέρα 18χρονου που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα της αεροπορικής εταιρείας “Ήλιος”




Τη δωρεά έκανε ο κ. Βασίλειος Καράμπαμπας, στη μνήμη του γιού του, Κυριάκου, που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα της αεροπορικής εταιρείας “ΗΛΙΟΣ”, στις 14-8-2005.
Σκοπός της γενναιόδωρης προσφοράς του ακινήτου, επιφάνειας 540 τ.μ., επί της οδού Πλουτάρχου 57, είναι η ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού που θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Κυριάκου Καράμπαμπα.

Η δήλωση της δημάρχου, Μαρίας Ανδρούτσου: “Με μεγάλη συγκίνηση και αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης υπέγραψα χθες Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το συμβόλαιο για μια σημαντική δωρεά ακινήτου στο Δήμο μας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των πολιτών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, εξέφρασα στον αγαπητό Βασίλειο Καράμπαμπα και την οικογένειά του τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τη δωρεά αυτή, που έρχεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση αναγκών στον ευαίσθητο τομέα της προσχολικής αγωγής και φροντίδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του, αείμνηστος Νικόλαος Καράμπαμπας, υπήρξε ο δωρητής του οικοπέδου, στο οποίο χτίστηκε το Δημαρχείο μας, εξ ου και η ονοματοδοσία της οδού παραπλεύρως.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.