Eλληνικό: Εντυπωσιακές εικόνες από τη θεμελίωση του Riviera Tower (VIDEO)




Η Lamda Development έδωσε αναλυτική πληροφόρηση για την πρόοδο των εργασιών ανά project κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Από την ενημέρωση ξεχωρίζει ο Riviera Tower, ο οποίος θα είναι ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης της χώρας και ο ψηλότερος στη Μεσόγειο, αφού θα μετρά 200 μέτρα ύψος και θα διαθέτει πάνω από 200 ιδιωτικές κατοικίες με άπλετη θέα στον Σαρωνικό.

Έχουν ολοκληρωθεί ήδη η υπο-θεμελίωση του Πύργου και του podium με την κατασκευή 316 πασσάλων βάθους έως 55μ, η κατασκευή 520μ περιμετρικού διαφραγματικού τοίχου βάθους 15μ. ενώ είναι σε εξέλιξη η τοποθέτηση του σιδηρού οπλισμού της θεμελίωσης που αποτελείται από 1.750 τόνους σιδήρου και η τοποθέτηση των περιμετρικών καλουπιών της θεμελίωσης.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου μέχρι τον Δεκέμβριο θα αρχίσουν να γίνονται ορατοί οι πρώτοι όροφοι.



Υψηλή αισθητική, πρωτοποριακός σχεδιασμός, πράσινο, νερό, φως και ανεμπόδιστη, εντυπωσιακή θέα στην Αθήνα και το Αιγαίο.

Οι κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2022, με μία νέα μέθοδο εκσκαφής και εξομάλυνσης του εδάφους και αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρώτο εξάμηνο του 2026. Τον Δεκέμβριο άρχισε η θεμελίωση του κτιρίου που αποτελείται από 300 πασσάλους, με περίμετρο 1 έως 1,5 μέτρα, ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 δημιουργήθηκε ένας διαφραγματικός τοίχος με αντιπλημμυρική λειτουργία, περίμετρο 520 και βάθος 15 μέτρα.

200 μ. ύψος
Ο υψηλότερος «πράσινος» ουρανοξύστης της Μεσογείου

169 Διαμερίσματα
σε ένα σύνολο 50 ορόφων

Πανοραμική θέα
Πανοραμική θέα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, της Ακρόπολης και του Σουνίου

«Πράσινος»
Ο πρώτος «πράσινος» οικιστικός ουρανοξύστης της Ελλάδας

Το Όραμά μας
Ένας κομψός, «πράσινος» πύργος σε έναν υπέροχο ορίζοντα, όπου η ενέργεια της Αθήνας συναντά το ειδυλλιακό Αιγαίο Πέλαγος. Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός πολυτελούς κτιρίου που θα αποτελεί υπόδειγμα βιώσιμου σχεδιασμού και θα βρίσκεται σε απόλυτη εναρμόνιση με το Μεσογειακό τοπίο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.