Combo του 2.87 στον… τελικό της «OPAP Arena»




Με 7 αναμετρήσεις συνεχίζεται η προκριματική φάση του Euro. Στη Ρόδο με το ματς Διαγόρας – Χανιά ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Super League 2, και με ένα παιχνίδι η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Στην Basket League, το Λαύριο – Κολοσσός ρίχνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

876. Αζερμπαϊτζάν – Αυστρία (19:00)

Για τον 6ο όμιλο, το Αζερμπαϊτζάν προέρχεται από την πρώτη νίκη (2-0 την Εσθονία εκτός) και όλα δείχνουν πως θα αποφύγει την τελευταία θέση. Η Αυστρία ηττήθηκε από το Βέλγιο 3-2 εντός, όμως ορίζει τη μοίρα της, καθώς χρειάζεται 2 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της για να εξασφαλίσει εισιτήριο για τα τελικά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απουσίες, όμως είναι ανώτεροι των Αζέρων και θα «κλειδώσουν» από απόψε την πρόκριση στο Euro. Eπιλογή μας το διπλό συνδυαστικά με το Under 2,5, που είναι σε απόδοση 2.25

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά τριάδες που θα σε πάνε ταμείο!



883. Βέλγιο – Σουηδία (21:45)

Παραμένουμε στον ίδιο όμιλο. Το Βέλγιο έκανε τα… εύκολα-δύσκολα κόντρα στην Αυστρία, καθώς προηγήθηκε 3-0 και δέχθηκε τη μείωση σε 3-2, όμως πήρε το τρίποντο και τη μαθηματική πρόκριση στα τελικά. Ο κόουτς Τεντέσκο ζήτησε από τους παίχτες του να μην χαλαρώσουν και να «κλειδώσουν και την πρωτιά του γκρουπ. Η Σουηδία την ώρα που θα ξεκινάει το ματς μπορεί να έχει μάθει ήδη τον αποκλεισμό της από το Euro αν η Αυστρία έχει κερδίσει νωρίτερα, σενάριο καθόλου απίθανο. Απογοήτευση επικρατεί στους Σκανδιναβούς, μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι Βέλγοι και να σημειώσουν άλλη μία νίκη. Μάλιστα, ο Λουκάκου και οι συμπαίχτες του δεν χαρίζονται, για να ανεβάσουμε την απόδοση του άσου θα κολλήσουμε και το Over 1,5 και θα πάρουμε το 1.90.

884. Βοσνία – Πορτογαλία (21:45)

Περνάμε στον 10ο όμιλο. Η Βοσνία πέρασε από το Λίχτενσταϊν και παρέμεινε ζωντανή για την πρόκριση. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, Σλοβακία – Λουξεμβούργο. Η Πορτογαλία συνέχισε με νίκες, επικράτησε 3-2 της Σλοβακίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (2 γκολ στο προηγούμενο ματς) και οι συμπαίχτες του έχουν βάλει στόχο το απόλυτο των βαθμών στον όμιλο, δεν θα αδιαφορήσουν. Η ανάγκη των γηπεδούχων για τους βαθμούς, με την ποιότητα των φιλοξενούμενων μάς στέλνουν στο G/G, που είναι σε απόδοση 2.00.

886. Ελλάδα – Ολλανδία (21:45)

Συνεχίζουμε με τον 2ο όμιλο και τον αγώνα της εθνικής μας. Η Ελλάδα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και έφυγε με το πολύτιμο διπλό από την Ιρλανδία (2-0). Εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία (2-0) και πλέον ορίζει την τύχη της για πρόκριση στο Euro. Χρειάζεται νίκη απόψε και -πιθανότατα- να μην ηττηθεί στο φινάλε από τη Γαλλία, όμως όλα τα… λεφτά είναι το ματς με τους «οράνιε». Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερή ποιότητα, όμως έχουν να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες και σε συνδυασμό με το μομέντουμ που είναι υπέρ της Ελλάδας, θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό του 1Χ με το Over 1,5 σε απόδοση 2.87.

889. Λεβάντε – Φερόλ (22:00)

Ολοκληρώνουμε με Β Ισπανίας. Η Λεβάντε, έπειτα από δύο κολλητές ισοπαλίες, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αλμπαθέτε και επέστρεψε στα τρίποντα. Με νέο στο αποψινό μάτι θα ανέβει στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Εσπανιόλ. Η Φερόλ μετράει δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, ενώ στην έδρα της Λεβάντε έχει κάκιστη παράδοση (0-1-7). Υπάρχει διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα στηρίξουμε τη γηπεδούχο και θα ποντάρουμε στον άσο του 1.88.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.