Aνδρέας Κονδύλης: Το έργο μας για τον αθλητισμό στον Άλιμο (VIDEO)




“Στη διάρκεια της θητείας μας ασχοληθήκαμε συστηματικά, οργανωμένα και υπεύθυνα με τον Αθλητισμό

Ανακαινίσαμε εκ βάθρων και αναβαθμίσαμε όλους τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας (γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κολυμβητήριο, ανοιχτά γήπεδα τένις και μπάσκετ), δημιουργήσαμε για πρώτη φορά στον Άλιμο ταρτάν στίβου και υπαίθριους χώρους άθλησης (γυμναστήρια, μονόζυγα-πολύζυγα κ.λπ.), καθώς και νέο γήπεδο beach volley.

Επιπλέον λειτουργήσαμε 35 Τμήματα Αθλητισμού, Υγείας και Ευεξίας και διοργανώσαμε δεκάδες εκδηλώσεις, ημερίδες και διοργανώσεις με αθλητικό περιεχόμενο, αλλά και κατοχυρώσαμε για τα επόμενα 45 χρόνια την παραμονή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στη χρήση του Δήμου μας.

Αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται η κατασκευή ενός νέο (τρίτου) γηπέδου τένις και η δημιουργία χώρου για ποδήλατα (pump track) στον Λόφο Πανί, ενώ άμεσα ξεκινάει και η κατασκευή δύο μεγάλων αθλητικών υποδομών, για τις οποίες κάναμε πλήρεις Μελέτες και εξασφαλίσαμε εγκρίσεις και χρήματα:



– Νέο (2ο) Κλειστό Γήπεδο Αλίμου, κόστους 4.700.000 €

– Ποδηλατόδρομος μήκους σχεδόν 5 χιλιομέτρων, κόστους 3.000.000 €, ο οποίος θα ξεκινάει από το ΜΕΤΡΟ Αλίμου και θα καταλήγει στην παραλία (λεωφ. Ποσειδώνος).”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.