Aνδρέας Κονδύλης: Και η τελευταία ψήφος είναι πολύτιμη και έχει ειδικό βάρος!




Μηνύματα σε όσους επιχειρηματίες προσπαθούν να καταπατήσουν τη δημόσια περιουσία στην παραλία και στην αντιπολίτευση που πολεμάει λυσσαλέα ότι καινούργιο έργο γίνεται στην πόλη, έστειλε ο Ανδρέας Κονδύλης, μιλώντας στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Άνω Καλαμάκι, το βράδυ της Πέμπτης (5/10).

Εργαζόμαστε σκληρά και ανένδοτα, για να καθαρίσει η παραλία μας από καταπατήσεις, αυθαίρετες καταλήψεις δημόσιου χώρου και διεκδικούμε όλα τα δικαιώματα της πόλης μας στο παραλιακό μέτωπο. Για να πω απλά, «ριβιέρα» χωρίς ποιότητα, με ηχορύπανση και ναρκωτικά, δεν νοείται. Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης όχι μόνο δεν συνέβαλλαν πουθενά, αλλά αντιθέτως τα πολέμησαν ανελέητα. Στόχος τους, να μην γίνει έργο. Να πάθει ζημιά την πόλη, προκειμένου να πάθει ζημιά και η Δημοτική Αρχή” τόνισε

“Πριν από σχεδόν 9 χρόνια, στάθηκα μπροστά σας ακριβώς σε αυτό το σημείο και σας ζήτησα να μου δώσετε τη δυνατότητα να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη.

Μου τη δώσατε, και δούλεψα σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Πιστεύω ότι σας έβγαλα ασπροπρόσωπους!



Η πόλη μας έχει πλέον αλλάξει όψη, το έργο μας αναγνωρίζεται σε όλη την Ελλάδα, ο Άλιμος ακούγεται ακόμα και στο εξωτερικό!

Όμως τα όνειρά μας για τον Άλιμο είναι ακόμα μεγαλύτερα. Ο τόπος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες, γιατί διαθέτει μακραίωνη ιστορία, πλούσια φυσική ομορφιά, αλλά και όμορρφους ανθρώπους, που αγαπάνε τον τόπο τους.

Τα χρόνια που πέρασαν η πόλη μας πήγε μπροστά και ψηλά. Προόδευσε και προχώρησε, με πολύ κόπο, μεθοδικότητα, οργάνωση, ρήξεις, πολλές καινοτομίες… Φροντίσαμε για κάθε τι. Στον Απολογισμό που μοιράζουμε μπορείτε να δείτε 72 σελίδες με έργα που άλλαξαν τον τόπο μας, σε κάθε τομέα δράσης:

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: πόλη υποδειγματικά καθαρή, με έναν νέο στόλο 53 οχημάτων καθαριότητας

ΠΡΑΣΙΝΟ: 5.000 και 25.000 θάμνους, πράσινες αναπλάσεις και σοβαρές πρωτοβουλίες, π.χ. για τα ψηλά κτήρια

ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ: ολοκαίνουριος, 10.000 σώματα LED οικονομικά και οικολογικά, 3.000.000 €

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ + ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ: 11.000.000 €, το 1/3 της πόλης, 1.100 πεζοδρόμια

Δημιουργήσαμε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φτιάξαμε ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΛΙΜΟΥ και πρωτοπορήσαμε, δημιουργώντας ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ανακαινίσαμε όλους τους χώρους αθλητισμού (γήπεδα κλειστό και ανοιχτά, κολυμβητήριο), φτιάξαμε για πρώτη φορά στίβο, γήπεδο beach volley, pump track

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: δημιουργήσαμε Cine Alimos, Δημοτική Πινακοθήκη, Παιδική Βιβλιοθήκη, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Alimos Web Radio και ανακαινίσαμε ριζικά όλες τις πολιτιστικές υποδομές μας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: δημιουργήσαμε σημαντικές νέες δομες, όπως το Κοινωνικό Πλυντήριο, το Κέντρο Κοινότητας, το ΚΕΠ Υγείας, το Συσσίτιο. Ανακαινίσαμε και επεκτείναμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο και το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Μειώσαμε τα Δημοτικά Τέλη για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και δημιουργήσαμε υποδομές για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ στη θάλασσα και πολλούς δημόσιους χώρους.

Δημιουργήσαμε 7 νέους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ανάμεσα σε αυτούς και τον μεγάλο Σταθμό στη λεωφόρο Καλαμακίου.

Ανακαινίσαμε όλα τα ΣΧΟΛΙΚΑ προαύλια και πολλούς εσωτερικούς χώρους σχολείων. Φτιάξαμε ένα νέο σχολείο, το 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ και εξασφαλίσαμε μεγάλο οικόπεδο για ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ανακαινίσαμε 2 φορές όλες τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ του Αλίμου και δημιουργήσαμε 3 νέες.

Φροντίσαμε χιλιάδες ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ και δημιουργήσαμε πάρκα σκύλων για τα δεσποζόμενα

Διαχειριστήκαμε με αποτελεσματικότητα ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ (κορωνοϊός, κακοκαιρία «Ελπίδα», ενεργειακή κρίση κ.α.), αλλά και τα ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ του Αλίμου. Π.χ.

– ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ, είμαστε πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε νέες χρήσεις γης

– πρώην Αεροδρόμιο, μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, εξασφαλίσαμε 11 οικόπεδα, 40 στρέμματα γης για κοινωφελείς χρήσεις: 3ο Κλειστό Γήπεδο, ανοιχτοί χώροι άθλησης, Πολιτιστικό Κέντρο & Κέντρο Μελετών Θουκυδίδη, Μουσείο-Πινακοθήκη, Παιδικό Σταθμό, νέο Μουσικό Σχολείο κ.α.

Εξυγιάναμε τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του Δήμου, καθώς αποπληρώσαμε 15.000.000 € παλαιά και συσσωρευμένα χρέη

Και όπου χρειάστηκε, δεν διστάσαμε να κάνουμε ρήξεις με μεγάλα συμφέροντα. Σας θυμίζω τις πρωτοβουλίες μας:

– για την Ηχορρύπανση στην παραλιακή ζώνη το καλοκαίρι του 2022,

– για να σταματήσουμε τα ψηλά κτήρια και την καταχρηστική δόμηση,

– για να προστατεύσουμε τη δημοτική περιουσία από τους καταπατητές στην παραλία.

Δεν σκοπεύω να σας κουράσω με Απολογισμό απόψε, θα τον δει αναλυτικά όποιος θέλει στο έντυπο που διανέμουμε. Τα λέω αυτά για να θυμηθούμε πόσα πολλά και σημαντικά έχουν γίνει, πόσο μπροστά έχουμε προχωρήσει, πόσο πολύ έχει αλλάξει ο Άλιμος.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, πρέπει ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ! Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε όλα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται από μόνα τους, αν δεν είμαστε εμείς διαρκώς από πάνω!

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, οι δυνάμεις της Αντιπολίτευσης όχι μόνο δεν συνέβαλλαν πουθενά, αλλά αντιθέτως τα πολέμησαν ΑΝΗΛΕΩΣ και ΑΝΕΛΕΗΤΑ! Στόχος τους, να μην γίνει έργο. Να πάθει ζημιά την πόλη, προκειμένου να πάθει ζημιά και η Δημοτική Αρχή.  (Δηλαδή: να μην ξαναβγεί ο Κονδύλης. Από εκεί και πέρα; Έχει ο Θεός, θα δούμε…)   Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο, επιζήμιοι, επιβλαβείς, γιατί έχουν τυφλωθεί από το μένος και την εμπάθεια.

Ό,ΤΙ ΩΡΑΙΟ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ πάμε να κάνουμε, που βελτιώνει και ομορφαίνει τη ζωή και την καθημερινότητα των Αλιμιωτών, προσπαθούν λυσσαλέα να το εμποδίσουν ή να το καταστρέψουν.

            • Φτιάξαμε το Cine Alimos. Έκαναν καταγγελία ότι είναι τάχα αυθαίρετο και παράνομο και ζητούσαν να κατεδαφιστεί. Ποιοί τα έκαναν αυτά; Τα ηγετικά στελέχη της παράταξης που σήμερα ονομάζεται «ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ». Νομίζουν ότι το έχουμε ξεχάσει; Νομίζουν ότι θα παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους, επειδή άλλαξαν ονομασία στην παράταξή τους; Η νοοτροπία τους και οι τακτικές τους δεν έχουν αλλάξει!

            Είναι οι ίδιοι που έκαναν καταγγελίες και για:

            • Τη Δημοτική Πινακοθήκη

• Τον οδοφωτισμό LED

• Τη Δημοτική Συγκοινωνία (έλεγαν ότι δεν θα είναι ασφαλής)

• Το νέο Δημαρχείο. Τους ενοχλεί, λέει, που θα είναι δήθεν «μεγαθήριο». Το 4όροφο κοινωφελές κτήριο του Δήμου τους ενοχλεί, τις 8ώροφες πολυκατοικίες που σηκώνουν οι εργολάβοι σε όλο τον Άλιμο δεν τα βλέπουν; Δεν τους ενοχλούν; Για αυτά, γιατί δεν μιλάνε; Κάνουν τόση φασαρία για να μη χτιστεί το Δημαρχείο, αλλά για τα απαίσια, πανύψηλα κτήρια δεν βγάζουν ούτε «κιχ». Γιατί άραγε; Γιατί δεν τους νοιάζει το περιβάλλον, αγαπητοί συμπολίτες, τους νοιάζει να μην γίνει το Δημαρχείο. «Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», αυτό θέλουν.

• Πριν λίγες μέρες, αυτοί οι ίδιοι, έκαναν καταγγελία και για τον μεγάλο ποδηλατόδρομο που ξεκινάμε να φτιάξουμε. Με μήκος 5 χλμ θα ενώνει το ΜΕΤΡΟ στο Άνω Καλαμάκι (στη λεωφ. Βουλιαγμένης) με την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος. Ένα έργο 3.000.000 € που χρηματοδοτεί το Ταμείο Ανάκαμψης. Ούτε αυτό θέλουν να γίνει!

Και τώρα τελευταία, μας προέκυψαν και καινούριοι «καταγγέλλοντες», φυντάνια νέας εσοδείας. Αυτοί μέχρι πρότινος ήταν συμπολιτευόμενοι, αλλά ξαφνικά, μια νύχτα, αποφάσισαν να γίνουν αντιπολιτευόμενοι. Σας θυμίζω, είναι αυτοί που όταν σπάγαμε τα αυθαίρετα τσιμέντα στην παραλία, κρυβόντουσαν. Αυτοί που όταν συζητούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις αυθαίρετες καταλήψεις στην παραλία ήταν πάντοτε απόντες. Αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, έσπασαν γρήγορα τα μούτρα τους εκεί και μετά θυμήθηκαν ξανά τον Άλιμο. Και μας λένε ότι ο Άλιμος πρέπει να είναι «ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Για ποιούς όλους, κύριοι και κυρίες της όψιμης αντιπολίτευσης; Δηλ. και για τους μπράβους της νύχτας; Για τους πιστολέρο και τους καταπατητές της παραλιακής; Για τους μεγαλοεργολάβους των τεράστιων κτηρίων; Είναι ο Άλιμος και για αυτούς μας λέτε; Ε, όσο είναι ο Κονδύλης στα πράγματα, ο Άλιμος δεν θα είναι για αυτούς!

Τώρα στις εκλογές, όλοι αυτοί που ήταν απόντες στις μάχες μας για τα συμφέροντα του Αλίμου και της κοινωνίας του, όλοι αυτοί που έκαναν τις καταγγελίες και με όλες τους τις δυνάμεις προσπαθούνε να βλάψουν τον τόπο, δεν ντρέπονται να ζητάνε την ψήφο των Αλιμιωτών. Προκειμένου να συνεχίσουν να κάνουν κακό στον Άλιμο. Ζητάνε από τους Αλιμιώτες να γίνουν συνένοχοι στη διάλυση του Δήμου. Στο να πάει ο Άλιμος ξανά προς τα πίσω.

Στις 8 Οκτωβρίου τους απαντάμε: «Να είστε καλά, αλλά δεν θα πάρουμε!». Ο Άλιμος έχει Δημοτική Αρχή, έχει ομάδα που κερδίζει και δεν την αλλάζουμε! Ή, όπως το έλεγαν οι παλιότεροι, «κεραμίδι που δεν στάζει, δεν το αλλάζεις»! Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί προχωράμε!

Έχουμε κάνει πολύ κόπο και έχουμε πορευτεί με πολλές δυσκολίες, για να φτάσει ο Δήμος μας εδώ που βρίσκεται. Δεν έχουμε κανένα λόγο για να πάμε προς τα πίσω. Δεν χρειαζόμαστε πειραματισμούς, δεν έχουμε περιθώριο για λάθη και οπισθοδρόμηση!

Αντίθετα, έχουμε να διατηρήσουμε όλα όσα πετύχαμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Γιαυτό και σας παρακαλώ στις 8 Οκτώβρη να μην λείψει κανείς από την κάλπη, να είμαστε όλοι παρόντες! Κινητοποιήστε φίλους και γείτονές σας, προκειμένου να υπάρξει ένα καθαρό αποτέλεσμα, μία ισχυρή καθαρή εντολή να συνεχίσουμε!

Διότι έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά στοιχήματα που πρέπει να κερδίσουμε. Απόψε, δεσμεύομαι εδώ, ενώπιόν σας, τόσο εγώ, όσο και προσωπικά κάθε ένας και κάθε μία υποψήφια της ομάδας μας, για τα ακόλουθα, μέσα στην επόμενη Δημοτική Περίοδο:

– Ανέγερση του νέου, 2ου Κλειστού Γηπέδου. Το έργο, ύψους σχεδόν 5.000.000 € έχει ήδη δημοπρατηθεί και σύντομα ξεκινάει η κατασκευή του.

– Θεσμοθέτηση νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού, για όλο τον Άλιμο.

– Σχεδιασμό του νέου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στη λεωφόρο Αλίμου

– Κατασκευή μεγάλου ποδηλατόδρομου 5 χλμ, που θα ενώνει το ΜΕΤΡΟ στο Άνω Καλαμάκι, με την παραλία

– Κατασκευή Πράσινης Πολιτιστικής Διαδρομής, από τον Παλαιό Άλιμο μέχρι το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Καλλιθέα. Ήδη έχει γίνει ο σχετικός διαγωνισμός.

Επανέναρξη του αντιπλημμυρικού έργου της οδού Κανάρη. Το έχουμε πλέον πάρει «πεισματικά» και θα πιέσουμε την Περιφέρεια όσο χρειαστεί, προκειμένου να προχωρήσει το έργο.

Επίλυση του χρόνιου προβλήματος του Κοιμητηρίου. Βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά, έπειτα από χρόνια προσπαθειών, στη χωροθέτηση Κοιμητηρίου για τον Άλιμο στον Υμηττό. Μέσα στη θητεία που έρχεται, δεσμευόμαστε ότι θα γίνει οριστικά η χωροθέτησή του και θα λύσουμε ένα πρόβλημα δεκαετιών.

Εκτέλεση του αντιπλημμυρικού έργου που έχουμε ήδη σχεδιάσει για τις περιοχές Πανί – Κυθήριοι – Παλαιός Άλιμος

– Ανακαίνιση του μεγάλου πεζοδρόμου της Αγίου Δημητρίου, από τη λεωφόρο Θεομήτορος, ως τη ΦΑΜΑΡ

– Έναρξη του έργου ανάπλασης της Μαρίνας και ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου-Πινακοθήκης μέσα στη Μαρίνα, δίπλα στο Κολυμβητήριο Αλίμου.

Αποπληρωμή παλαιών χρεών του Δήμου, ύψους τουλάχιστον 4.000.000 €. Στην Ελλάδα συνήθως γίνεται έργο με δανεικά, χρεώνοντας τα παιδιά μας. Εμείς κάνουμε έργο και ταυτόχρονα ξεχρεώνουμε για λογαριασμό των παιδιών μας. Για να τους παραδώσουμε μία πόλη όχι μόνο όμορφη και σύγχρονη, αλλά και οικονομικά εύρρωστη και ισχυρή.

– Άνέγερση νέου Δημαρχείου, που η πόλη μας έχει τεράστια ανάγκη. Να πάψουμε να πληρώνουμε ενοίκια για τα διάφορα κτήρια που είναι «σκόρπιες» οι υπηρεσίες του Δήμου και να μην ταλαιπωρούμε τους πολίτες, που τους στέλνουμε από κτήριο σε κτήριο. Το νέο Δημαρχείο θα έχει υπόγειο πάρκινγκ με 100 θέσεις και θα μπορεί να χρησιμοποιείται όλη την ημέρα, και το απόγευμα, για τις ανάγκες όλης της περιοχής. Ένα έργο πνοής, σχεδόν 8.000.000 €, που τα καλύπτει ΌΛΑ το Υπουργείο Εσωτερικών.

– Δημιουργία δύο νέων μεγάλων Παιδικών Σταθμών στο Κάτω Καλαμάκι, στα κτήρια που σήμερα στεγάζονται το Δημαρχείο Αλίμου και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου. Θα χωράνε πολλά περισσότερα παιδιά από όσα χωράει σήμερα ο παιδικός σταθμός της Θουκυδίδου.

– Θεμελίωση νέου μεγάλου Παιδικού Σταθμού στο Άνω Καλαμάκι, στην οδό Κουμουνδούρου.

Ωρίμαση των Μελετών για την αξιοποίηση των 11 οικοπέδων (40 στρέμματα) μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο, με προτεραιότητα στο Μουσικό Σχολείο, στο Μουσείο-Πινακοθήκη και στους ανοιχτούς χώρους άθλησης.

Εκκίνηση της διαδικασίας ένταξης του Κτήματος Γερουλάνου στο Σχέδιο Πόλης, με στόχο ο Δήμος μας να αποκτήσει ως εισφορά σε γη ένα μεγάλο πάρκο πρασίνου και τοπικής ιστορικής μνήμης, έκτασης 65 στρεμμάτων

Ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης της περιοχής Τρουμπάρι στο Σχέδιο Πόλης, ώστε ο Δήμος μας να εξασφαλίσει ως εισφορά σε γη χώρους για αθλητισμό, πολιτιστικό κέντρο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο.

– Δημιουργία Οικογενειακού Πάρκου στην περιοχή Γκρώμαν

– Δημιουργία Παιδικού Πάρκου Ανακύκλωσης στα Αμπελάκια

– Δημιουργία 2 νέων πάρκων σκύλων

Ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση των σχολείων της πόλης μας. Έργο που έχει ήδη δρομολογηθεί.

– Υλοποίηση προγράμματος για ανοιχτά σχολικά προαύλια στην τοπική κοινωνία, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων. Ήδη το πρόγραμμα έχει υλοποιηθεί με επιτυχία στο 9ο Δ.Σ.

– Καθορισμός ζωνών υποδοχής πρασίνου και χώρων φύτευσης, όπου θα γίνονται συστηματικές δενδροφυτεύσεις.

– Εγκατάσταση ψηφιακών εφαρμογών για την καταγραφή και προστασία των δένδρων της πόλης μας, αλλά και για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

– Έναρξη οργανωμένης δράσης, για απελευθέρωση των πεζοδρομίων από κολωνάκια, κολώνες ΔΕΚΟ, εμπόδια για τους πεζούς κ.λπ. Μάστιγα για όλη τη χώρα, εδώ στον Άλιμο ξεκινάμε να το αντιμετωπίζουμε.

Ασφαλτοστρώσεις τουλάχιστον 700.000 € ετησίως, κατά Μ.Ο. Δηλαδή, τουλάχιστον 3,5 εκατ. € στην 5ετία.

– Δημιουργία Κοινωνικού Κέντρου Διημέρευσης

– Ωρίμαση μελετών για ανέγερση ιδιόκτητων ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

– Τέλος, εργαζόμαστε σκληρά και ανένδοτα, για να καθαρίσει η παραλία μας από καταπατήσεις, αυθαίρετες καταλήψεις δημόσιου χώρου και διεκδικούμε όλα τα δικαιώματα της πόλης μας στο παραλιακό μέτωπο. Για να πω απλά, «ριβιέρα» χωρίς ποιότητα, με ηχορύπανση και ναρκωτικά, δεν νοείται!

– ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, συνεχίζουμε το έργο που γνωρίζετε στην καθαριότητα, το πράσινο, τον οδοφωτισμό, τα μικροέργα, την ποιοτική καθημερινότητα των Αλιμιωτών!

Αυτές είναι οι 28 δεσμεύσεις μας για την ερχόμενη 5ετία. Και σας υπόσχομαι, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τις υλοποιήσουμε το συντομότερο, χωρίς να λογαριάζουμε κούραση, κόπο, χρόνο, απειλές από συμφέροντα, λάσπη από πολιτικούς αντιπάλους, εμπόδια, γραφειοκρατία και ό,τι άλλο συναντήσουμε στον δρόμο μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας δώσει ο λαός της πόλης μας ισχυρή, καθαρή, δυνατή εντολή να προχωρήσουμε. Με καθαρή πλειοψηφία στο Δ.Σ., ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί, ισχυροί, διεκδικητικοί.

Γιαυτό να μην λείψει κανείς από την κάλπη της Κυριακής. Αποφασίζουμε για τις ζωές μας και την καθημερινότητά μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Επειδή κανένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε δεδομένο, σας παρακαλώ, τις επόμενες δύο κρίσιμες ημέρες να συσστρατευτείτε όλοι στην προσπάθεια να κινητοποιήσουμε το σύνολο των συμπολιτών μας. Να μην υπάρχει αποχή, να έρθουν όλοι να ψηφίσουν. Και η τελευταία ψήφος είναι πολύτιμη και έχει ειδικό βάρος!

Διαλέγουμε και ρίχνουμε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο «Αγαπώ τον Άλιμο».

Γιατί έχουμε το καλύτερο πρόγραμμα.

Γιατί έχουμε το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο, με 72 πανάξιους υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβουλους.

Γιατί έχουμε τις περισσότερες γυναίκες υποψήφιες και τους περισσότερους νέους και νέες υποψήφιες.

Γιατί μαζί έχουμε αλλάξει την πόλη μας και μαζί θα την αλλάξουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να τρίβουν τα μάτια τους, Έλληνες και ξένοι, όταν έρχονται στο «μαγικό κρατίδιο του Αλίμου»!

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, τη συμπόρευση, την εμπιστοσύνη και το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.